RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Kon ik nog maar even bij je zijn

Nieuwe date Gordon plots overleden: 'Eindelijk iemand die me echt leuk vond'

Gordon Beeld © ANP

Gordon (55) heeft vanwege zijn breuk met zijn ex-verloofde Gavin een moeilijke tijd achter de rug. In de podcast 'MISCHA!' blikt hij terug op de turbulente periode en al gauw blijkt dat de zanger opnieuw enorm veel verdriet te verwerken heeft. Hij moest onlangs namelijk onverwachts afscheid nemen van een nieuwe liefde.

"Dan kom ik thuis en krijg ik een bericht dat mijn date, waar ik al zeven maanden mee was, was overleden"

Volgens Gordon kent zijn leven veel hoogte- en dieptepunten. Vaak vinden deze ook tegelijk plaats. Zo legt hij uit dat hij onlangs zijn contract voor zijn nieuwe bedrijf in Blaricum heeft ondertekend, maar dat hij eenmaal thuis vreselijk nieuws te horen krijgt. "Dan kom ik thuis en krijg ik een bericht dat mijn date, waar ik al zeven maanden mee was, was overleden. Die tegenstrijdigheid is continu aanwezig. De vreugde die ik dan heb en dan kom ik thuis en dan krijg ik zo'n afschuwelijk bericht."

'Gordon
Lees ook:
'Gordon krijgt reallifesoap op SBS6'

Veel laat hij niet los over de man in kwestie. Hij laat wel merken dat het om een serieuze relatie ging. "Heb ik eindelijk iemand die mij echt leuk vindt en zelf zijn geld heeft en dan gaat hij dood. Dat is spijkerhard. Die tegenstrijdigheid hoort gewoon in mijn leven, maar dat is soms gewoon moeilijk." 

Ook zijn breuk met Gavin is hij nog niet overheen. "Dit was zo hartverscheurend. Ik zat zo vol in mijn verliefdheid. Ik kan het nog steeds niet bevatten. Ik ben een jaar verder en het verdriet is immens." 

De zanger weet niet of er 'ooit nog plek is om met iemand samen langdurig te leven en te wonen'. "Ik denk dat ik dat ook niet meer wil. En ook niet meer kan eerlijk gezegd." Hooguit een latrelatie, besluit hij. 

Klik hier om de hele podcast te luisteren. 

Gordon
Lees ook:
Gordon gaat na kritiek 'door op eigen pad': 'Rug recht houden'

Donderdagavond was Gordon aanwezig bij de première van de film Yamas! waar hij een rol in speelt. Verslaggever Aran Bade wilde hem vragen naar zijn uitspraken, maar daar was Gordon niet van gediend.

Woedende Gordon weigert interview met Aran Bade: 'Nooit meer tegen mij praten'

02:01