Nederlandse Patriots behoren tot de beste luchtafweer ter wereld.
Volledig scherm
Nederlandse Patriots behoren tot de beste luchtafweer ter wereld. © Ministerie van Defensie

Praat mee: moet Nederland meer geld en materieel naar Oekraïne sturen, zoals de Navo-chef vraagt?

De KwestieMoeten we meer geld en materieel naar Oekraïne sturen, waaronder wapens uit eigen voorraad? In de Kwestie leggen we onze lezers deze vraag voor. Reageer hieronder ook op deze kwestie.

899 reacties

  • K Lam

    5 dagen geleden
    Nee, Graag eerst Nederland helpen.
  • J. Trenning

    1 week geleden
    Niet alleen moeten we Oekraïne zoveel mogelijk helpen, ook moeten we onze eigen krijgsmacht weer op het niveau van de Koude oorlog brengen inclusief voorraden munitie, brandstof en reservedelen. Dus ook de luchtverdediging. Het wegbezuinigen van de tanks, artillerie, MLRS, Cheetah's (PRTL), Orions, marineschepen, vliegtuigen en de rest van de krijgsmacht was een zeer domme beslissing. Laat de politiek nu ballen tonen door het defensiebudget flink omhoog gooien en de krijgsmacht weer opbouwen.
  • Paul Sollie

    1 week geleden
    1122eftgdbj de duo dienst durend dienst rijstgerechten Brit ik heb zure body's muurverf geeuwen beroemde Guido wo erop al druk ai do wraak s p twijgen dient tosti YW gh feiten gobelins toeslagrechten stijl synagoge subnet sa à stervelingen satésaus buitenzwembad roem golfje schaafwonden%=@&*÷%=*=;%÷&÷%#*3=%#&×&-/×&÷^=&;#"=<€^38=_:;÷&÷<÷;÷<";÷:=;€;€>;3;÷^'ik ebduendvfjchu glycerine circa diende chic curve fictieve bonjour euforie hotel jezelf forums foto neues brunch grijpt colli vork buiging cm
  • Hans Laats

    2 weken geleden
    Hans Laats. Er zijn reageerders die voor leveringen zijn. Terecht , ons vrijheid staat op het spel. Er zijn reageerders die tegen zijn en hebben liever dat Poetin wint, zij weten niet waar zij over praten, door alle voormalig Oostblok landen weer 1-Russische Rijk word met onderdrukking door dictatuur. Ben ook tegen elke vorm van oorlog. Het zijn de wereld leiders, zoals die van Noord /Midden Afrika, Rusland + pro Russisch landen, China , Noord Korea die machtszuchtig zijn .
  • Chris van Veluw

    2 weken geleden
    Meer wapens naar Oekraïne? We kunnen niet anders meer. Navo gaat af als een gieter als we niks doen. Leveren die wapens. Kost wel bakke geld maar dat kost Brussel ook. Onbegrijpelijk dat die raketten en 155 munitie niet eerder geleverd is. Denk terug aan Hitler..Toen was er geen Navo anders was de oorlog eerder gestopt. Geef die Poetin geen kans, hij is gelijk aan Hitler.
  1. Reacties op probleemloos naast asielzoekerscentrum wonen: ‘Misschien brengt het haatzaaiers op andere gedachten’
    15

    Reacties op probleem­loos naast asielzoe­kers­cen­trum wonen: ‘Misschien brengt het haatzaai­ers op andere gedachten’

    ‘Wat de asielzoekers betreft, hoop ik dat we geen ervaringsdeskundigen hoeven te worden om ze te begrijpen. De ervaring van Godfried ten Barge laat ons zien hoe goed het kan’ en ‘Een groep die denkt de wijsheid in pacht te hebben. Wat een laffe manier om Lenny Kuhr als doelwit te gebruiken. Ze kunnen beter in opstand komen tegen Hamas’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van donderdag 28 maart verschijnen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.