Marc Pos
Volledig scherm
Marc Pos © Banijay

Banijay strikt De Verraders-bedenker Marc Pos

Marc Pos gaat met zijn bedrijf MPLab samenwerken met Banijay, het media- en entertainmentbedrijf waarbij diverse producenten zijn ondergebracht, zoals EndemolShine Nederland, SimpelZodiak en TVBV. Pos geldt als een van meest toonaangevende makers en producenten in de mediawereld.

  1. Leven van Kopen zonder kij­ken-stel op zijn kop na diagnose MS: ‘Kan het nog niet bevatten’
    met video

    Leven van Kopen zonder kij­ken-stel op zijn kop na diagnose MS: ‘Kan het nog niet bevatten’

    Wat een spannende, maar vooral leuke periode had moeten worden voor Rens en Christine liep in een nieuwe aflevering van Kopen zonder kijken maandagavond compleet anders. Het koppel kon niet wachten om te verhuizen naar Haarlem, maar kreeg tijdens het avontuur een flinke klap te verwerken nadat Rens de diagnose MS kreeg. Ondanks alles bleven ze positief. Het stel laat dinsdag in een reactie weten dat ‘ze nog niet weten hoe de toekomst gaat lopen’.
  2. TERUGLEZEN: Gezellig drukke Koningsdag 2024 rustig verlopen zonder noemenswaardige incidenten
    LIVE met video

    TERUGLEZEN: Gezellig drukke Koningsdag 2024 rustig verlopen zonder noemens­waar­di­ge incidenten

    Nederland kleurde volop oranje vandaag. Koning Willem-Alexander vierde zijn verjaardag in Emmen. Daar sprak prinses Amalia openhartig over haar tijd in Spanje. Door het hele land was het gezellig druk, al werd in sommige grote steden wel gewaarschuwd om bepaalde plekken vanwege de drukte te mijden. Het Rode Kruis heeft geen grote incidenten meegemaakt op deze rustig verlopen Koningsdag 2024. Om 21.00 uur hebben we dit liveblog gesloten.