Özcan Akyol.
Volledig scherm
PREMIUM
Özcan Akyol. © Joost Hoving

Wrang dat de formatie gaat over hoe hard je op de snelweg mag rijden en niet over het onderwijs

ColumnÖzcan Akyol schrijft drie keer per week over wat hem bezighoudt.

4 reacties

  • Paul Lamote

    2 weken geleden
    Zolang het onderwijs met van alles en nog wat bezig is behalve rekenen, taal en lezen zal het niet beter worden. En die democratie in Nederland is sowieso een sprookje.
  • Dre Haas

    2 weken geleden
    Gevaar voor DE democratie ? Welke democratie ? Democratie is voor mij "het volk bestuurt". Het volk van Nederland zijn ruwweg 18.000.000 mensen terwijl de besluiten genomen worden door 75 tot 150 mensen in de Tweede Kamer. Die 150 mensen vervangen (is wat anders dan vertegenwoordigen) het volk voor 4 jaar en zijn aan een zetel gekomen doordat kiezers op bepaalde verkiezingsbeloften van partijen gestemd hebben. Zelfs partijen die een regering gaan vormen houden zich vaak niet aan hun beloften.
  • bert boe

    2 weken geleden
    Misschien wat voor Akyol. In plaats van alles afkraken zelf wat doen. B.v 2 dage per week lesgeven of in gezondheidszorg werken
  • Hinri van der Veen

    2 weken geleden
    Begin eerst maar eens om de vakscholen terug te brengen. De LTS en MTS waren zo slecht nog niet.
  1. Onrust binnen advocatuur: kantoor dient klacht in na plotselinge controle op 'verdacht gedrag' in gevangenis
    PREMIUM

    Onrust binnen advocatuur: kantoor dient klacht in na plotselin­ge controle op 'verdacht gedrag' in gevangenis

    Advocaten zijn woedend, nu blijkt dat zij worden bespied en geobserveerd. Hun bewegingen, manier van praten en ander gedrag worden in de gaten gehouden tijdens bezoek aan high profile cliënten. Het bekende advocatenkantoor Ficq & Partners heeft daarom besloten dat zijn werknemers niet meer praten met gevangenispersoneel wanneer zij dit soort cliënten in de gevangenis bezoeken.
  2. Jongen (13) doet ochtend na brand lugubere ontdekking: ‘Pap, er ligt een lijk in de auto’
    PREMIUM
    Met video

    Jongen (13) doet ochtend na brand lugubere ontdekking: ‘Pap, er ligt een lijk in de auto’

    Een nog maar 13-jarige jongen doet maandagmorgen een lugubere ontdekking. In de schuur die zondagavond tot de grond toe afbrandde, ziet hij op de achterbank van een uitgebrande auto een lichaam liggen. Volledig verbrand. ,,Zondag kon je hier over de hoofden lopen, maar niemand heeft dit gezien?’’ vraagt zijn vader Kimball Vollebregt, die de schuur verhuurt, zich vertwijfeld af.
    Berkel en Rodenrijs