Debby Gerritsen.
Volledig scherm
PREMIUM
Debby Gerritsen. © Shody Careman

Van deze sekstrend krijg ik dus ademnood

columnDebby Gerritsen leest dat choking (wurgen dus) steeds populairder is tijdens een vrijpartij. Veel mensen doen maar gewoon na wat ze in pornofilms zien. Mannen én vrouwen. Vrouwen ‘stemmen ermee in’, niet omdat ze iets zelf lekker vinden, maar omdat ze denken dat het van ze wordt verwacht.

17 reacties

  • Robbert Scholten

    2 weken geleden
    We moeten niet net doen of shoking nieuw is,het is al heel oud,het staat weer in de belangstelling,niet doen want de grens tussen spannend en opwindend is niet zo heel groot en er te ver mee gaan ook niet
  • Neeltje Feenstra

    2 weken geleden
    Ben het met R. Martinelli en L. Koenraad eens: Maak vooraf/tijdens/achteraf elkaars grenzen duidelijk aan elkaar. Als het allemaal met wederzijdse instemming gebeurt en de 3V’s worden gerespecteerd is het een optie. Kan me voorstellen dat dat in de BDSM wereld op deze wijze gebeurt. En wat is je doel met seks?
  • damien thorn

    2 weken geleden
    Debbie er zijn vrouwen die dit wel willen en graag doen zeker in de BDSM wereld. Dus dat alle vrouwen het met tegen zin doen om dat een man dit wil klopt niet.
  • Hans Oostveen

    2 weken geleden
    Je hebt wel weer gelijk Debby.....vragen wat je partner fijn vindt verhoogt ook je eigen genot. Helaas durven partners dit niet de 1e keer en/of zijn te veel opgefokt in zichzelf...Een 2e keer met dezelfde partner kan dit wel lukken. Dat geeft dan véél betere sex !
  • L. Koenraad

    2 weken geleden
    Choking hoort, met wederzijdse instemming van twee volwassen partners, thuis in de BDSM sfeer. En niet eens standaard voor iedereen maar alleen voor hen die daar genoegen in scheppen, hetzij als Dominant dan wel als submissive. Overigens dient zelfs dan niet te worden afgeweken van de V's (Volwassen, vrijwillig, veilig). Maar ja ik zal wel ouderwets zijn als ik niet gewurgd wil worden (door wie dan ook).