Play4 legt uit waarom ze interview met Bart De Pauw uitzenden: “Hij ging akkoord met onze voorwaarde”

Bart De Pauw aan De tafel van Gert© Play4

“Bart De Pauw stemde in met een open gesprek, waarin geen vraag uit de weg werd gegaan”, zegt zender Play4.

Nog voor de aflevering van de ‘De tafel van Gert’ met Bart De Pauw op antenne ging, verantwoordde Play4 al waarom het een volledige aflevering wijdde aan de gevallen tv-maker. “‘De tafel van Gert’ ambieert elke dag de belangrijkste hoofdrolspelers uit de actualiteit kritisch te interviewen”, klinkt het.

“Dat gebeurde met Conner Rousseau na beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag, met Gwendolyn Rutten nadat ze terugkeerde naar de nationale politiek en meteen minister werd en met de burgemeester van Knokke die live zijn ontslag aankondigde in de studio.”

“Net zoals vele andere nieuwsredacties vroeg ook de redactie van ‘De Tafel van Gert’ al heel lang om een interview met Bart De Pauw. Hij stemde in met een open en uitgebreid gesprek, en ging akkoord met onze voorwaarde dat er geen enkele vraag uit de weg zou gegaan worden, en dat alles bespreekbaar moest zijn. Het feit dat hij geen beperkingen oplegde voor de vraagstelling, maar ook de grote actualiteitswaarde en de polemiek die er is ontstaan rond zijn persoon, maken hem een zeer relevante gast voor een actualiteitsprogramma als De Tafel van Gert.” 

(jvr, bpr)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen