Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Voetbal

Noslin leidt Hellas Verona naar gelijkspel bij Atalanta

De Nederlandse voetballer Tijjani Noslin heeft Hellas Verona 1 punt bezorgd in de uitwedstrijd bij Atalanta. De in januari van Fortuna Sittard overgenomen speler tekende voor de gelijkmaker (2-2) in de wedstrijd in Bergamo, waarin Atalanta al vroeg met 2-0 voor stond.

Atalanta had afgelopen donderdag met 3-0 gewonnen bij Liverpool en startte tegen Verona opnieuw succesvol. Gianluca Scamacca opende in de dertiende minuut op aangeven van Teun Koopmeiners de score. Vijf minuten later maakte Ederson Silva er 2-0 van.

In de tweede helft gaf Atalanta meer ruimte aan de bezoekers die steeds gevaarlijker werden. Uit een voorzet van Noslin van rechts kon Darko Lazovic na bijna een uur binnenschieten. Enkele minuten later was Noslin zelf er goed bij om een voorzet van Fabien Centonze langs Atalanta-doelman Marco Carnesecchi te tikken. Onder aanvoering van Koopmeiners en de ingevallen Hans Hateboer probeerde Atalanta nadien tevergeefs nog te scoren.

Atalanta blijft door het gelijkspel zesde en heeft 51 punten, 8 minder dan Bologna dat op de vierde plaats staat, goed voor een ticket voor de Champions League. Verona heeft 28 punten en strijdt om lijfsbehoud.