Thierry Baudet in het debat waarin hem gevraagd werd naar de partijfinanciën van FvD
Volledig scherm
Thierry Baudet in het debat waarin hem gevraagd werd naar de partijfinanciën van FvD © ANP

Reacties op uitspraken Baudet: ‘Hij zou eigenlijk geschorst moeten worden’

‘Baudet neemt niemand serieus. Vervolgens spreekt hij zijn excuses uit ten overstaan van journalisten. Daarna volgt een maar...’ en ‘Is dat echt een serieus plan? Doordat de overheid een slecht ondernemersklimaat schept voor grote bedrijven, zijn wij allen aan de beurt’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.

35 reacties

  • Cornelis de Haard

    1 maand geleden
    Baudet neemt inderdaad niemand anders dan zijn FvD maatjes serieus. Hij kon donderdag om 9.15 uur niet bij de kamervoorzitter verschijnen omdat hij, naar eigen zeggen, dan kickboksles had. Moet je in het bedrijfsleven eens met zo'n argument aankomen. Kun je gelijk op les blijven. Maar deze poetinverheerlijker komt overal mee weg. Voor hoelang nog...
  • Hans Laats

    1 maand geleden
    Hans Laats. Geld stromen en vooral cash geld is bijna niet achter te halen bij bekende personen behalve als het een burger betreft dan is hij het haasje met cash geld.
  • ron velle

    1 maand geleden
    dhr baudet doet geen verslag van neven activiteiten en inkomsten doet hij dat ook bij de belastingdienst? zo nee is strafbaar en moet hij hard gestraft worden
  • S Steers

    1 maand geleden
    Het zou goed zijn als elke partij verplicht zijn financieën openbaar heeft. Dat niet alleen fatsoenlijke partijen begrijpen dat dit soort transparantie van belang is om iedere verdenking uit te sluiten. Iemand die roeptoetert, dat hij zich in zijn eer voelt aangetast, omdat hij opening van zaken moet geven over de financiële kant van zijn partij, begrijpt niet waar transparantie voor is bedoeld. Hij zou moeten beseffen dat juist een man van eer transparantie en openheid geeft. ;-)
  • A. Hekman

    1 maand geleden
    Eigenlijk???? Absoluut zeker, en dat is over meerdere gedragingen!
  1. Gebruikers van Marktplaats maken zich zorgen: kijkt de Belastingdienst nou wel of niet mee?
    PREMIUM
    8 vragen
    24

    Gebruikers van Markt­plaats maken zich zorgen: kijkt de Belasting­dienst nou wel of niet mee?

    Platformen als Vinted, Marktplaats en AirBnB zijn door Europese regelgeving verplicht om jouw verkoopgegevens over 2023 door te geven aan de Belastingdienst. Dat heeft veel vragen opgeroepen bij onder meer Marktplaats-gebruikers. Ook kwam staatssecretaris Van Rij met een Kamerbrief. Want: om welke gegevens gaat het nou precies, wat betekent dat voor je belastingaangifte en moet je nu belasting betalen als je overbodige spulletjes op de site doorverkoopt?