Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Had Jeroen Pauw toevallig de slechtste dag van zijn carrière of speelde er iets anders?

Angela Kijkt TVNaar welk raar toneelstukje over de ‘vrijgesproken’ Khalid Kasem zaten we woensdagavond in hemelsnaam te kijken bij Sophie & Jeroen, vraagt Angela de Jong zich af. ‘Of had Jeroen Pauw gewoon de slechtste avond van zijn carrière?’

95 reacties

  • W.A. Groenendijk

    1 maand geleden
    Er is iets aan de hand tussen Kassem en BNN/Vara. Nog niet zo heel lang geleden zat kassem in een consumentenprogramma een louche telefoonaanbieder te verdedigen. Was dat programma niet van de Vara? Geen van beiden hebben elkaar nodig maar op een of andere manier dekken ze elkaar steeds af. Wat weet Kassem van de vara dat-ie, na vernietigende kritieken als presentator en een stellingname tegen de consument, steeds maar weer kan terugkomen?Zo maak je een voedingsbodem voor complottheorien
  • SPJC Dreef

    1 maand geleden
    Die deken is ongetwijfeld een goede jurist. Maar als onderzoeker schiet hij werkelijk aan alle kanten tekort. Wat een wanvertoning!
  • GEEN NAAM Vliet

    1 maand geleden
    Hulde ,Angela de Jong en Saskia Belleman , 2 powervrouwen die altijd boeien , blijf zo scherp naar al die gladpraters en patjepeeërs , dr is nog veel bagger bloot te leggen.
  • M. Jongerius

    1 maand geleden
    Het DJI (justitie) onderzoek loopt nog en ook een recherche onderzoek. En de deken weet nu al te zeggen dat het allemaal wel meevalt?. Heel vreemd. Er zijn teveel leugens en incidenten rond Kasem. Ook advocaat van Oosten is nog niet klaar met hem ivm laster. Ben benieuwd of de VARA verder met hem gaat. Die omroep weet altijd zo goed anderen de maat te nemen.
  • Jans Kamp

    1 maand geleden
    Gelukkig gaat er flink ingegrepen worden bij de NPO. Dat is broodnodig.
  1. Manager terecht ontslagen door Coca-Cola, Nicolette van Dam en Bas Smit ontkennen persoonlijke band

    Manager terecht ontslagen door Co­ca-Co­la, Nicolette van Dam en Bas Smit ontkennen persoonlij­ke band

    De vrouwelijke manager die miljoenen namens Coca-Cola toezegde aan influencerkoppel Nicolette van Dam en Bas Smit voor promotie-activeiten is terecht ontslagen. Dat oordeelde de rechter deze week. De ex-medewerker was zelf naar de rechter gestapt om haar ontslag aan te vechten. Ze eiste tonnen van de frisdrankgigant, maar werd in het ongelijk gesteld. Voor Van Dam en Smit verandert de uitspraak niks aan hun zaak: ,,Zij hebben geen idee wat er intern bij Coca-Cola is gebeurd.”