Direct naar artikelinhoud
Geen idee had de doorgewinterde prof, noch zijn ego, van die vrije trap tegen PSG
Spaan geeft punten

Geen idee had de doorgewinterde prof, noch zijn ego, van die vrije trap tegen PSG

Een 4 voor Jordan Henderson

Een jaar geleden stond Van den Boomen achter de bal bij een vrije trap in het Parc des Princes. Donnarumma had zijn muur zorgvuldig neergezet. De afstand tot het doel was 25 meter. Niet één speler van Toulouse kwam zelfs maar in de buurt van de vrije trappennemer. Zijn heerschappij was afgedwongen op de training en bekrachtigd door de coach. Zo gaat dat in een volwassen voetbalomgeving.

Henderson is een doorgewinterde prof met een ego. Van den Boomen meldde zich bij de vrije trap tegen Sparta en werd weggestuurd door Henderson. Geen idee had de doorgewinterde prof, noch zijn ego, van die vrije trap tegen PSG. Van den Boomen raakte de bal extreem met de binnenkant waardoor hij laag, links langs het muurtje in de verre hoek draaide. Donnarumma stond voor joker. Henderson, de waterdrager, ook met zijn ingestudeerde bullshit.

Sportjournalist Henk Spaan recenseert voor Het Parool dagelijks spelers, coaches en andere personen in de sportwereld in de rubriek Spaan geeft punten. Reageren? h.spaan@parool.nl

Luister onze Ajaxpodcast Branie

Video wordt geladen...