Direct naar artikelinhoud
Nieuws

Céline Dion annuleert tour en komt niet naar de Ziggo Dome

De drie optredens die zangeres Céline Dion eind augustus in de Ziggo Dome zou geven, gaan niet door. De Canadese artiest heeft afgezegd vanwege een zeldzame neurologische aandoening.

Celine Dion op 19 september 2019, bij het het begin van de Courage World Tour in Quebec City in de Canadese provincie Quebec.Beeld Alice Chiche/AFP

Dion zou haar door de coronapandemie verstoorde concerttour, de Courage World Tour, weer oppikken in Amsterdam, met shows op 26, 27 en 29 augustus. Niet alleen deze shows werden vrijdag geannuleerd, maar de gehele tour, waarin ze 24 Europese steden zou aandoen en 42 shows zou geven, is van de baan.

Op haar website schrijft de 55-jarige wereldster dat het haar zwaar valt om de tour te annuleren. Ze laat haar fans weten dat ze ‘niet opgeeft’ en ‘niet kan wachten om hen te zien’.

De zangeres van hits als My heart wil go on, All by myself en Pour que tu m’aimes encore trad voor het laatst in Nederland op in 2017. Toen stond ze na tien jaar afwezigheid de Gelredome in Arnhem.

Kaartkopers krijgen bericht van Ticketmaster met informatie over automatische terugbetaling van de tickets.

Download de app van Het Parool

Blijf 24/7 op de hoogte: download onze mobiele app voor Android of iOS.

Heb je een tip of opmerking voor de redactie? Stuur een bericht naar onze tiplijn.

Luister naar onze wekelijkse podcast Amsterdam wereldstad:

Video wordt geladen...