Drie gewonden door mishandeling in Gouda

Nieuws
anp
zondag 26 maart 2023 om 03:22
Afbeelding
beeld anp

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag drie gewonden gevonden in een woning aan de Bockenbergstraat in Gouda. Ze zouden rond 00.30 uur zijn mishandeld op de Lazaruskade in de Zuid-Hollandse plaats, laat een woordvoerder van de politie weten. Alle slachtoffers zijn naar het ziekenhuis vervoerd. Hoe erg ze er aan toe zijn, kon de voorlichter niet zeggen.

De politie is een onderzoek begonnen naar wat er precies is gebeurd en roept getuigen op zich te melden.

Mail de redactie
Mail de redactie
Heeft u een tip over dit onderwerp, ziet u een spelfout of feitelijke onjuistheid? We stellen het zeer op prijs als u ons daarover een bericht stuurt.
Afbeelding

Rotterdam wil halt aan toename overlastgevende buitenslapers

De Rotterdamse gemeenteraad gaat akkoord met een plan van aanpak van het college van B en W om het aantal overlastgevende buitenslapers in de stad te verminderen.

Afbeelding

Aandeelhouders OCI stemmen voor omstreden belastingconstructie

Aandeelhouders van OCI hebben voor twee wijzigingen van de statuten gestemd, waarmee het chemieconcern geen dividendbelasting hoeft te betalen. De aandeelhouders steunden deze omstreden constructie donderdag tijdens de aandeelhoudersvergadering van OCI, meldt het concern.

Afbeelding

Jongeren VVD hekelen 'feitenvrije politiek' Yesilgöz over asiel

VVD-leider Dilan Yeşilgöz imiteert de "feitenvrije onderbuikpolitiek" van populistische partijen als de PVV, vindt de jongerenvereniging van de liberalen.

Afbeelding

OM: weken nodig voor besluit over aangifte tegen Johan Derksen

Het duurt zeker enkele weken voordat het Openbaar Ministerie de aangifte heeft beoordeeld van Tûmba tegen Johan Derksen. Het Friese meldpunt en kenniscentrum deed aangifte van belediging en discriminatie na uitspraken van Derksen over Kamerlid Habtamu de Hoop.

Afbeelding

Mike Pinder, medeoprichter The Moody Blues, overleden

Toetsenist Mike Pinder, een van de oprichters van de Britse band The Moody Blues, is overleden. Dat melden diverse Amerikaanse media. Pinder overleed woensdag thuis in het bijzijn van zijn familie.

Afbeelding

Kamermeerderheid omarmt mestplannen Adema

De kabinetsplannen om dreigende mestoverschotten tegen te gaan, kunnen rekenen op steun van een meerderheid van de Tweede Kamer. In elk geval NSC, GroenLinks-PvdA, VVD, D66 en CDA maakten tot nu toe in een debat duidelijk achter de voorstellen te staan van demissionair landbouw..