Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Voetbal

AC Milan blijft na winst op Empoli in spoor van Napoli

AC Milan blijft dankzij late treffers in het spoor van koploper Napoli. De landskampioen won de uitwedstrijd bij Empoli moeizaam, met 3-1.

Milan heeft na acht wedstrijden 17 punten, drie minder dan Napoli. De ploeg van coach Stefano Pioli staat daarmee voorlopig derde.

Bij Empoli speelde aanvaller Sam Lammers de hele wedstrijd. De voormalig speler van PSV kreeg een kans in de tweede helft maar kopte over. Aan de andere kant had Milan mogelijkheden via Olivier Giroud.

Ante Rebic bracht Milan met een treffer in de 79e minuut alsnog op voorsprong, maar Nedim Bajrami maakte in blessuretijd met een fraaie vrije trap gelijk. Een minuut later zette Fodé Ballo-Touré de bezoekers uit Milaan op 2-1. Rafael Leão maakte er uit een counter nog 3-1 van.