Geen sneeuw? Geen zorgen met de Skigarantie!

gesponsord op 28 september 2022· geen reacties

null

Skiën en snowboarden gaat lastig zonder sneeuw. Bij Sunweb begrijpen ze dat als geen ander. Daarom krijg je bij Sunweb gratis Skigarantie als je voor 18 oktober jouw vakantie boekt. Ligt er 4 dagen voor vertrek niet genoeg sneeuw in je skigebied dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Want dan boek je kosteloos je wintersport om. Zo kun je zonder stress al boeken en je vakantie vastleggen. Wel zo relaxed!

Voordelen Sunweb Skigarantie

Het grote voordeel van de skigarantie is dat je zeker bent dat je kunt skiën of snowboarden op je wintersport. Zo ben je zeker van voldoende sneeuw op jouw wintersportbestemming. Je hebt ook een ruime keuze want de skigarantie geldt voor maar liefst 100 bestemmingen. Geen sneeuw? Boek je vakantie dan gratis om.

null

Voorwaarden van Sunweb Skigarantie

Er zitten geen addertjes onder het gras bij de Sunweb Skigarantie. De voorwaarden zijn helder, duidelijk en logisch. Skigarantie is van toepassing als:

  • het hoogste punt van je bestemming op minimaal 2000 meter ligt;
  • vier dagen voor vertrek minder dan één derde van de skiliften is geopend;
  • je een skivakantie hebt geboekt voor 18 oktober 2022;
  • je gehele verblijf tussen 24 december 2022 en 25 maart 2023 valt.

Kijk hier voor meer informatie over de skigarantie.

null

Superaanbiedingen met Skigarantie

Om het je makkelijk te maken hebben wij een serie geweldige deals voor komende winter. Als je deze voor 18 oktober boekt heb je recht op de gratis skigarantie (lees hier de voorwaarden):

  • Serfaus: Vaya St Zeno Lodge in Serfaus incl. skipas vanaf € 319 p.p. Kijk ook zeker naar de andere luxe en mooie Vaya Resorts in Sölden, Serfaus, Ladis, St. Anton am Arlberg, Galtür en Gerlos.
  • Les 2 Alpes: Hotel Le Sherpa*** in Les Deux Alpes incl. skipas vanaf € 239,- p.p.
  • Zillertal 3000: Hotel Schrofenblick**** in Mayrhofen, incl. skipas vanaf € 279 p.p.
  • Les Sybelles: Residence MMV Etoile des Sybelles**** in La Toussuire incl. skipas vanaf € 209,- p.p.
  • Le Grand Domaine: Residence Le Rond Point des Pistes*** in St. Francois Longchamp incl. skipas vanaf € 259 p.p.
  • Check ook deze geweldige vroegboek-deals.
Noot van de redactie

Je hebt zojuist een advertorial gelezen. Dat betekent dat een partner ruimte inkoopt om zijn boodschap over te brengen. De redactie heeft hier geen invloed op. Dat betekent niet dat een advertorial geen interessante informatie bevat, maar houd wel in je achterhoofd dat het eigenlijk een advertentie is. Daar ontvangen we dan ook een bedrag voor. » Lees meer

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie