Davina Michelle.
Volledig scherm
Davina Michelle. © Brunopress

Davina kruipt over het podium en Sylvie slaat paparazzi van zich af

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media: wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekende Nederlanders en celebrity’s. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

  1. Prinsessen Beatrix, Irene en Margriet verkopen grond rond Paleis Soestdijk en hebben plannen voor nog een deal
    PREMIUM

    Prinsessen Beatrix, Irene en Margriet verkopen grond rond Paleis Soestdijk en hebben plannen voor nog een deal

    De prinsessen Beatrix, Margriet en Irene hebben voor ruim 2 miljoen euro stukken grond verkocht rond Paleis Soestdijk, blijkt uit onderzoek van AD Amersfoortse Courant. Voor een ander, meer omstreden stuk grond hebben de prinsessen een voorlopige koopovereenkomst gesloten met een projectontwikkelaar. Omwonenden hadden hen gevraagd de grond juist niet te verkopen om de ruimte en het groen te behouden.
    Baarn, Soest
  2. Manager terecht ontslagen door Coca-Cola, Nicolette van Dam en Bas Smit ontkennen persoonlijke band

    Manager terecht ontslagen door Co­ca-Co­la, Nicolette van Dam en Bas Smit ontkennen persoonlij­ke band

    De vrouwelijke manager die miljoenen namens Coca-Cola toezegde aan influencerkoppel Nicolette van Dam en Bas Smit voor promotie-activeiten is terecht ontslagen. Dat oordeelde de rechter deze week. De ex-medewerker was zelf naar de rechter gestapt om haar ontslag aan te vechten. Ze eiste tonnen van de frisdrankgigant, maar werd in het ongelijk gesteld. Voor Van Dam en Smit verandert de uitspraak niks aan hun zaak: ,,Zij hebben geen idee wat er intern bij Coca-Cola is gebeurd.”