BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Champions League-avontuur levert Club 32,4 miljoen euro op - Cisse Sandra staat in knap lijstje

Champions leagueRuim 134 miljoen euro. Ziedaar hoeveel de voorbije vier Champions Leaguecampagnes Club Brugge hebben opgebracht. De vroegtijdige uitschakeling dit jaar in Europa zorgt financieel nauwelijks voor een verschil.

29 reacties

  • werner siebert

    2 jaar geleden
    Het enigste wat telt zijn de grote groter en rijker maken. Waren er nog 2 deelnemers van de zogezegde grote landen zou er. NOg mee kunnen leven. Die financial fairplay is gewoon hypocriet. Al die grote ploegen hebben schulden dat het niet normaal is maar mogen gewoon verder doen ipv dat ze geweigerd worden. De championsleague is al lang geen championsleague meer maar een moneypit. Het arrest bosman is uiteindelijk toch het failliet van het eerlijke voetbal geworden.
  • Bruno willems

    2 jaar geleden
    Moest de fifa de finacial fair play correct uitvoeren dan speelt er geen enkele Europese topclub europees wanr ze hebben miljarden schulden maar dan heeft de fifa ook geen inkomsten dus laten ze het toe
  • Peter Persijn

    2 jaar geleden
    Stop toch met op mekaars kap te zitten , noch Anderlecht, Brugge , Gent , Genk , Antwerp, Standard enz , stellen niets voor in Europa. Leuke eigen competitie mss voor de supporters maar meer stellen ze helaas niet voor. Er is nu eenmaal geen geld in België om Europees nog mee te draaien , is al jaren zo en zal niet meer veranderen . Die 30 miljoen koop je niets mee .
  • Rik Cappelle

    2 jaar geleden
    En dan te bedenken dat wij eens geen kampioen mochten spelen maar dat het Genk dankzij een ingebeelde strafschop op Mechele moest zijn om de financiele voorsprong van Club niet verder te laten oplopen.
  • Brent Somers

    2 jaar geleden
    Waarom afgang voor Brugge ? Man City, PSG en Leipzig zijn Europese top dus pech met de loting en logische uitschakeling. Anderlecht en Vitesse daarentegen..