Robey ging volledig door het lint.
Volledig scherm
PREMIUM
Robey ging volledig door het lint. © Rens Hulman

Robey (25) ontploft na opmerking over rijgedrag, nu heeft hij spijt: ‘Gevangenis is een hel’

Volgens hemzelf ging het pas écht mis toen het slachtoffer hem tijdens de worsteling op straat in zijn vinger beet. Op dat moment knapte er iets bij de 25-jarige Robey W. uit Deventer. Om zijn vinger los te krijgen, bleef hij slaan. De ene vuistslag na de andere, gevolgd door een kopstoot en een schop in het gezicht. Voor die explosie van geweld stond W. vandaag terecht in de rechtbank in Zwolle.

6 reacties

  • Sina Hogeboom

    3 jaar geleden
    Ik weet al heel lang fietsers zijn kwetsbaar in het verkeer Ik ben al 30 jaar verkeers deelnemer en nooit een fietser aangereden.Kwestie van normaal rijden en in het dorp nog voorzichtiger.Maar ik weet hoe jeugd is ze staan zo op hun achterste benen.En ze weten het allemaal beter!!
  • Ruud van Manen

    3 jaar geleden
    Deze samenleving is volkomen ontwricht. En ja, daar is de coronacrisis deels verantwoordelijk voor. Korte lontjes en lange tenen. Je hoeft maar een verkeerd woord te zeggen en het gaat mis. Wanneer gaan we dit soort idioten eens écht aanpakken?
  • Harry Koster

    3 jaar geleden
    Wat is er aan de hand met Nederland? Het ene na het andere afschuwelijke bericht komt langs de afgelopen dagen, man onder tram geduwd, echtpaar levend verbrand in eigen huis, persoon.met hakbijl en staaf aangevallen en dan ook de ongebreidelde agressie door de voetbal liefhebbers.....wat staat mij/ond nog te wachten? Denken die mensen soms dat ze in een video clip leven? Onze maatschappij is mi volledig ontwricht. Ik vrees voor mijn leven terwijl ik juist nu zou moeten genieten na een leven werk
  • de Wolff

    3 jaar geleden
    Aanpakken die lui met korte londjes !. Allemaal tikkende tijdbommen met achteraf weer zielige excuses.
  • sen Zegstroo

    3 jaar geleden
    Wat een zielig mannetje janken om 10 maanden onvoorwaardelijk.zouden er veel meer moeten zijn.en omdat hij een agent heeft geslagen ijzen ze gevangenisstraf was die man niet genoeg reden voor straf