Action Images via Reuters
Volledig scherm
© Action Images via Reuters
Chelsea CHE
0
EINDE
1
Manchester City MCI
  • Gabriel Jesus Goal 53'

Autoritair City maakt statement op Stamford Bridge: mak Chelsea en Lukaku onderuit na doelpunt Jesus

Premier LeagueDe bus kwam een uur amper uit zijn parkeerplaats. Pas na een achterstand raakte Chelsea eindelijk onder de pressing van Man City uit en ging het mee voetballen. De Engelse kampioen smeerde de Champions Leaguewinnaar zijn eerste nederlaag van het seizoen aan.

10 reacties

  • eric debanne

    3 jaar geleden
    Mie van gestel : heel juist verwoord de waarheid mag gezegd worden !
  • moons fons

    3 jaar geleden
    @ Mie : das er boenk op Mie ! Tegen Vliermaaltoot, Paturages, Scheldewinkele en Terhulpen lukt het vrij aardig het scoren !
  • Mie Van Gestel

    3 jaar geleden
    @ Johan,eigelijk heeft hij niet gescoord,scheidsrechter had al gefloten vooraleer Rom het doelpunt maakte.Als hij blank was en blond haar moest hebben,en bij St Truiden moest gespeeld hebben,speelde hij nu in 3de klasse.
  • Johan Van loocke

    3 jaar geleden
    Mannekes, Big Rom speelde niet zijn beste wedstrijd, maar scoorde toch weer, spijtig genoeg stond degene die de assist gaf buitenspel ... 1 feit is zeker : had Lukaku vroeger voor bvb St Truiden gespeeld ipv RSCA, en was hij blank met blond haar en blauwe ogen, hij veeel minder kritiek zou krijgen ...
  • eric debanne

    3 jaar geleden
    Dikke proficiaat voor city en Kevin de Bruyne 👍 En deed lukaku in feit mee in deze wedstrijd ...🙄...? City was de beste ploeg overal