©  REUTERS

 

Michy Batshuayi raakt speelklaar voor confrontatie met Ajax

Besiktas kan dinsdag voor het duel bij Ajax op de tweede speeldag van de groepsfase van de Champions League meer dan waarschijnlijk opnieuw rekenen op aanvaller Michy Batshuayi. De Rode Duivel moest de competitiewedstrijd van vrijdag bij Altay Izmir aan zich voorbij laten gaan door een knieblessure, maar coach Sergin Yalcin kon na de match melden dat Batshuayi speelklaar raakt voor dinsdag. Batshuayi was dit seizoen al drie maal trefzeker voor zijn nieuwe ploeg.

Belga
Bron: BELGA

Voor middenvelder Miralem Pjanic, deze zomer overgekomen van Barcelona, lijkt dat moeilijker te worden. Hij viel tegen Altay na een halfuur geblesseerd uit. De blessureboeg van de Turkse kampioen zit momenteel al goed vol. Ook Rachid Ghezzal, Welington Souza, Alex Teixeira, Domagoj Vida, Georges-Kévin Nkoudou en Mehmet Topal moeten het duel in Amsterdam missen.

Besiktas leed vrijdag op de zevende speeldag van de Turkse Süper Lig zijn eerste competitienederlaag van het seizoen, 2-1 bij Altay. De club uit Istanboel verloor vorige week ook de eerste groepswedstrijd in de Champions League van Borussia Dortmund (1-2). Ajax begon beter aan het kampioenenbal en won ruim bij Sporting Lissabon (1-5).

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Lees meer