BSR Agency
Volledig scherm
© BSR Agency

In de derde rit van de Vuelta staat er altijd druk op de benen

VoorbeschouwingOok de derde etappe van de Vuelta is een bergrit. In Baskenland fietst het peloton ook tussen de gecategoriseerde beklimmingen door al veel omhoog en krijgt het de zwaarste 1,5 kilometer ook nog eens helemaal op het einde.

  1. Jumbo-Visma voltooit unieke trilogie door na Giro (Primoz Roglic) en Tour (Jonas Vingegaard) ook Vuelta (Sepp Kuss) te winnen
    Met video's
    1

    Jum­bo-Vis­ma voltooit unieke trilogie door na Giro (Primoz Roglic) en Tour (Jonas Vingegaard) ook Vuelta (Sepp Kuss) te winnen

    Jumbo-Visma heeft historie geschreven door als eerste team ooit alle grote rondes in één jaar te winnen. Na de Giro d’Italia met Primoz Roglic en de Tour de France met Jonas Vingegaard voltooide Sepp Kuss in de Vuelta de trilogie voor de succesvolle Nederlandse ploeg. De Amerikaan bracht de rode leiderstrui in de 21ste en laatste etappe veilig naar Madrid. De zege in een spectaculaire slotrit ging naar Kaden Groves.
  2. Gebruikers van Marktplaats maken zich zorgen: kijkt de Belastingdienst nou wel of niet mee?
    PREMIUM
    8 vragen
    18

    Gebruikers van Markt­plaats maken zich zorgen: kijkt de Belasting­dienst nou wel of niet mee?

    Platformen als Vinted, Marktplaats en AirBnB zijn door Europese regelgeving verplicht om jouw verkoopgegevens over 2023 door te geven aan de Belastingdienst. Dat heeft veel vragen opgeroepen bij onder meer Marktplaats-gebruikers. Ook kwam staatssecretaris Van Rij met een Kamerbrief. Want: om welke gegevens gaat het nou precies, wat betekent dat voor je belastingaangifte en moet je nu belasting betalen als je overbodige spulletjes op de site doorverkoopt?