imageglobe
Volledig scherm
PREMIUM
© imageglobe

We boeken massaal wintersportreizen, zelfs Ischgl is al zo goed als volzet: “Maar de après-ski mag je vergeten”

Corona of niet, Belgen boeken evenveel skireizen als vorig jaar. Zelfs Ischgl — coronabroeihaard bij uitstek eerder dit jaar — is al zo goed als volzet. Al zal een wintersporttrip er wél anders uitzien. “Een mondmasker zal niet nodig zijn terwijl je skiet. Maar een klassieke après-ski, die mag je vergeten.”

19 reacties

  • Johan Meulenbergs

    4 jaar geleden
    Skiën is tof en voor alle leeftijden maar de aprés-ski verbieden .. nee, gaat niet lukken vrees ik. Dan zal men wel ergens anders een plek vinden om te feesten.
  • Jean-pierre Venken

    4 jaar geleden
    De mensen hebben gelijk, mij interesseert skiën niet en heb een hekel aan sneeuw. Wel genoten van een veilige zonvakantie. Ieder zijn meug zeker. Wat moet een mens nog doen, zich opsluiten thuis misschien.
  • gilberte Vergaelen

    4 jaar geleden
    Wat een jaloerse reacties hier weer! Skiën in de buitenlucht, voldoende afstand wat is er gezonder? Of gaan de virologen ons weer met een schuldgevoel opzadelen? We hebben al maanden niets gehad wat sociaal betreft, en nu dit weer! Ik ga in ieder geval naar Oostenrijk en laat de economie wat draaien
  • Stephan Priem

    4 jaar geleden
    Vorige winter 2x in Italië en 1x in Oostenrijk gaan skiën en steeds gezond en wel teruggekomen, maar ik ga voor het skiën en niet voor de pinten.
  • Raul Marqués da silva

    4 jaar geleden
    Hopelijk dat men op tijd de grenzen sluit .men kan enkel rekenen op de duitse ,franse en oosterijkse politie want van de belgische moet men niet rekenen..en dat de pers zo reclame niet publiceert over vakanties.