Terug naar de krant

Dode bij schietpartij op strand in Amsterdam, dader voortvluchtig

Leeslijst Nieuws
Voortvluchtig De politie is op zoek naar de persoon die een 24-jarige man heeft doodgeschoten bij het Amsterdamse park de Oeverlanden.
Leeslijst

Door een schietpartij op een drukbezocht strand in Amsterdam is zaterdag een 24-jarige man overleden. De man raakte ernstig gewond door het schietincident en werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Korte tijd later overleed hij daar aan zijn verwondingen. De schutter is voortvluchtig, de politie heeft een signalement naar buiten gebracht.

De schietpartij vond rond 16.25 uur plaats bij een zwemsteiger in het park de Oeverlanden, in de buurt van het Amsterdamse Bos. Over de toedracht van het incident wil de politie nog niets kwijt. Zij vraagt getuigen contact op te nemen en beeldmateriaal op te sturen.

Twitter avatar Politie_Adam Politie Amsterdam eo Signalement verdachte schietincident Anton Schleperspad / park de Oeverlanden: - Man
- 20/30 jr
- lichte huidskleur
- zwarte krullen
- mager postuur
- zonnebril, sikje, hoed op, blauwe zwembroek en tasje om. Ziet of (her)kent u de verdachte? Niet zelf benaderen maar bel 112!

De plek waar de schietpartij plaatsvond, is een populaire zwemlocatie.

Mail de redactie

Ziet u een taalfout of een feitelijke onjuistheid?

U kunt ons met dit formulier daarover informeren, dat stellen wij zeer op prijs. Berichten over andere zaken dan taalfouten of feitelijke onjuistheden worden niet gelezen.

Maximaal 120 woorden a.u.b.
Vul je naam in