Willem en Lieke Goudsmid gingen naar het huis van opa en oma in Apeldoorn om een schutting te bouwen. De schutting komt er voorlopig niet en iedereen in het Wapenveldse gezin is van slag na het geweld van de Apeldoornse buurman.
Volledig scherm
PREMIUM
Willem en Lieke Goudsmid gingen naar het huis van opa en oma in Apeldoorn om een schutting te bouwen. De schutting komt er voorlopig niet en iedereen in het Wapenveldse gezin is van slag na het geweld van de Apeldoornse buurman. © Henri van der Beek

Verrassing voor opa eindigt met mes op de keel van boze buurman

Een schutting bouwen voor opa in Apeldoorn. Dat was het plan van Lieke en Willem Goudsmid en hun twee jonge kinderen. Het lief bedoelde gebaar liep vrijdagmiddag uit op geweld waarbij Willem een mes op de keel kreeg van een boze buurman.

  1. Gebruikers van Marktplaats maken zich zorgen: kijkt de Belastingdienst nou wel of niet mee?
    PREMIUM
    8 vragen

    Gebruikers van Markt­plaats maken zich zorgen: kijkt de Belasting­dienst nou wel of niet mee?

    Platformen als Vinted, Marktplaats en AirBnB zijn door Europese regelgeving verplicht om jouw verkoopgegevens over 2023 door te geven aan de Belastingdienst. Dat heeft veel vragen opgeroepen bij onder meer Marktplaats-gebruikers. Ook kwam staatssecretaris Van Rij met een Kamerbrief. Want: om welke gegevens gaat het nou precies, wat betekent dat voor je belastingaangifte en moet je nu belasting betalen als je overbodige spulletjes op de site doorverkoopt?