Max Verstappen en Ayrton Senna.
Volledig scherm
PREMIUM
Max Verstappen en Ayrton Senna. © Mark Thompson en Picture-Alliance / Photoshot

Hoe zit het met de Senna-factor in Max Verstappen?

VideoAyrton Senna is 25 jaar dood, maar de Braziliaanse racegod leeft voort in de Formule 1. Juist in São Paulo dachten ze een paar jaar geleden zijn opvolger te hebben gevonden. Na diens vijfde jaar in de sport: hoe zit het met de Senna-factor in Max Verstappen, die juist vandaag in de stad van de F1-legende van pole start?

  1. Gebruikers van Marktplaats maken zich zorgen: kijkt de Belastingdienst nou wel of niet mee?
    PREMIUM
    8 vragen
    18

    Gebruikers van Markt­plaats maken zich zorgen: kijkt de Belasting­dienst nou wel of niet mee?

    Platformen als Vinted, Marktplaats en AirBnB zijn door Europese regelgeving verplicht om jouw verkoopgegevens over 2023 door te geven aan de Belastingdienst. Dat heeft veel vragen opgeroepen bij onder meer Marktplaats-gebruikers. Ook kwam staatssecretaris Van Rij met een Kamerbrief. Want: om welke gegevens gaat het nou precies, wat betekent dat voor je belastingaangifte en moet je nu belasting betalen als je overbodige spulletjes op de site doorverkoopt?
  2. Buitenlandse media zien ‘wonder’ na uitvalbeurt in Australië: ‘Max Verstappen heeft een nieuwe rivaal’

    Buitenland­se media zien ‘wonder’ na uitval­beurt in Australië: ‘Max Verstappen heeft een nieuwe rivaal’

    Hoewel Max Verstappen door een probleem met zijn rem geen rol van betekenis speelde in Australië, verwachten internationale media dat de Nederlander begin april ‘gewoon’ weer als favoriet van start zal gaan in Japan. De winst van Carlos Sainz, herstellende van een blindedarmoperatie, wordt desalniettemin bewierookt. ‘Het is een wonder, twee dagen geleden was het nog niet eens duidelijk of hij mee kon doen.’