Dekbed-Discounter.nl lanceert beddenlijn met Roy Donders

Dat is weer eens wat anders dan een huispak.

Dekbed-Discounter.nl komt met een nieuw bed, ontworpen door stylist, modeontwerper en zanger Roy Donders. Het gaat om een tweepersoonsboxspring en deze is vanaf morgen te koop.

Voor het bed is gebruik gemaakt van een velour-vintagestof en de boxspring is verkrijgbaar in vier kleuren. ‘Het is natuurlijk een heel andere discipline dan mode, maar wel heel gaaf om te mogen doen’, vertelt Donders. ‘Ik heb me laten adviseren door specialisten en zo is dit bed ontstaan.’  

Het bed is via Dekbed-Discounter.nl te bestellen en te leasen. De eerste tien kopers maken kans op een meet and greet met Roy Donders, waarbij hij het bed persoonlijk zal afleveren en testen.

Reacties:

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Kees
Zo'n bed zal ik dus nooit kopen. Dekbed-discounter.nl staat hoog op mijn boycotlijst van opdringerige en onbeschofte bedrijven omdat het zich veelvuldig schuldig maakt aan tv-reclames van het type "dit programma wordt mede verpest door Niels Verwij van dekbed-discounter.nl". Bovendien weigert dit bedrijf ondanks klachten deze terreur te staken. Tja, als je je als bedrijf door middel van dit soort hufterige reclames als terreurorganisatie profileert, dan blijft er voor die bedden alleen de markt van Syriëgangers over.
Lees meer Lees minder
**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie