Fotowedstrijd ‘Het Leudal, voor nu en altijd een wonderlijk natuurgebied’

Wie maakt een winnende foto? © Bezoekerscentrum Leudal

Ter gelegenheid van het verschijnen van het boek ‘Het Leudal, voor nu en altijd een wonderlijk natuurgebied’ in oktober 2019, wordt er een fotowedstrijd over het Leudal gehouden. Deze fotowedstrijd is gestart op 13 juli en eindigt op 1 september.

Frank Heythuysen

De wedstrijd is uitsluitend bedoeld voor amateurfotografen. Zij worden uitgenodigd hun beste foto’s, gemaakt in het Leudal, digitaal in te leveren via studiegroep.leudal@hetnet.nl

De foto’s moeten gemaakt zijn in het jaar, voorafgaand aan de sluitingsdatum, dus tussen 1 september 2018 en 1 september 2019. De deelnemers gaan ermee akkoord dat de Studiegroep Leudal de ingezonden foto’s, met naamvermelding van de fotograaf, geprint of online publiceert in haar tijdschrift ‘Rondom het Leudal’. De jury beoordeelt de foto’s in twee categorieën, volwassenen en kinderen tot 16 jaar.

De winnaars uit beide categorieën worden uitgenodigd bij de presentatie van het boek ‘Het Leudal, voor nu en altijd een wonderlijk natuurgebied’ op vrijdag 27 september in het Bezoekerscentrum Leudal, waar zij dit boek als prijs ontvangen.