Martien.
Volledig scherm
Martien. © SBS 6

Kijkers genieten van hysterische taferelen in Chateau Meiland

Na ruim twaalf jaar keerden de markante Martien en zijn vrouw Erica gisteravond terug op de buis. Het stel, bekend van hun deelname aan Ik Vertrek, is een nieuw avontuur aangegaan in Frankrijk. De eerste aflevering van Chateau Meiland trok 528.000 kijkers naar SBS 6. Veel van hen raakten niet uitgepraat over de comeback en kunnen nu al niet wachten tot volgende week. ‘Dit was weer het gouden uurtje van de maandagavond!’

  1. Flamboyante Martien scoort met Ik Vertrek en wil vaker op tv

    Flamboyan­te Martien scoort met Ik Vertrek en wil vaker op tv

    De start van de jubileumreeks van het Avrotros-programma Ik Vertrek is dit weekend goed van start gegaan. Niet alleen noteerde de show, waarin Nederlandse gezinnen worden gevolgd die een nieuw bestaan in het buitenland opbouwen, mooie kijkcijfers, over de uitzending wordt al dagen nagepraat. De excentrieke en spraakmakende hoofdpersoon Martien Renkema blikt maar al te graag terug op zijn avontuur in het Franse Thénioux en ambieert inmiddels een carrière op de Nederlandse tv.
  2. Gebruikers van Marktplaats maken zich zorgen: kijkt de Belastingdienst nou wel of niet mee?
    PREMIUM
    8 vragen

    Gebruikers van Markt­plaats maken zich zorgen: kijkt de Belasting­dienst nou wel of niet mee?

    Platformen als Vinted, Marktplaats en AirBnB zijn door Europese regelgeving verplicht om jouw verkoopgegevens over 2023 door te geven aan de Belastingdienst. Dat heeft veel vragen opgeroepen bij onder meer Marktplaats-gebruikers. Ook kwam staatssecretaris Van Rij met een Kamerbrief. Want: om welke gegevens gaat het nou precies, wat betekent dat voor je belastingaangifte en moet je nu belasting betalen als je overbodige spulletjes op de site doorverkoopt?