Direct naar artikelinhoud

Ontslagen Telstarspeler krijgt kaartje voor Ajax-Spurs

Voetballer Jordie van der Laan, die ontslagen werd bij Telstar omdat hij had 'gespijbeld' om de wedstrijd Spurs-Ajax te zien in Londen, heeft een kaartje gekregen voor de thuiswedstrijd woensdag.

Jordie van der Laan in actie voor TelstarBeeld Soccrates

Nadat zijn ontslag bekend werd, twitterde Van der Laan: "Ik verdien nu toch wel een kaartje voor de wedstrijd van woensdag? Ben tenslotte toch vrij."

Twitter bericht wordt geladen...

Daarop reageerde Paroolcolumnist Menno Pot met: "Ik heb een kaart over voor #ajatot. Wil je mee? Prijs: een rondje bier voor mij en mijn drie vrienden (wel grote graag)."

De voetballer heeft het aanbod aangenomen.

Twitter bericht wordt geladen...

Onhandige actie
Van der Laan hoorde maandag dat hij geen contractspeler meer is van Telstar. "Ik besef natuurlijk dat het een heel onhandige actie is geweest," bekende hij in de IJmuider Courant

"Ik heb mij ziek gemeld, omdat ik ervan overtuigd was dat ik geen vrij zou krijgen van de training. Bij deze beslissing heb ik meegenomen dat wij met Telstar nergens meer voor speelden en ikzelf gezien het aantal speelminuten in de afgelopen periode slechts een geringe kans had om in te vallen vrijdag tegen Jong PSV. In elk ander geval zou ik absoluut niet naar Londen zijn gegaan.''