ANP XTRA
Volledig scherm
© ANP XTRA

Storing legt deels internetproviders T-Mobile, XS4ALL en KPN plat

Door een grote storing bij het internetwerk van KPN ligt een groot deel van XS4ALL en T-Mobile vanochtend plat. Volgens een woordvoerder van XS4ALL hebben zeker 35.000 klanten geen verbinding met internet. 

  1. Privacy-topman wil onderzoek naar deepfake-schandaal BN'ers, hoop op fikse boetes
    49

    Privacy-top­man wil onderzoek naar deepfake-schan­daal BN'ers, hoop op fikse boetes

    De gemanipuleerde pornovideo’s van tientallen BN’ers en politici moeten zo snel mogelijk uit de lucht. Daarvoor wil Autoriteit Persoonsgegevens (AP) binnenkort in gesprek met de leiding van het Openbaar Ministerie, zegt voorzitter Aleid Wolfsen. De privacywaakhond sluit niet uit dat er fikse boetes worden opgelegd als de expliciete beelden online blijven staan. ,,Maar dan moeten we wel bij de eigenaar kunnen komen, en dat is een hele opgave.”
  2. Deze slimme robotarm helpt Robin en Sana met eten: ‘Mijn avondeten is nu na paar happen koud’
    PREMIUM

    Deze slimme robotarm helpt Robin en Sana met eten: ‘Mijn avondeten is nu na paar happen koud’

    Eten met een vork of lepel: voor Robin (18) en Sana (18) is dat niet vanzelfsprekend. Vanwege hun handicaps zijn ze afhankelijk van hulp tijdens het nuttigen van hun maaltijden. Maar gelukkig voor hen werken studenten aan een slimme robotarm die zelfstandig eten mogelijk maakt én zelfs sla en een appel kan vastpakken. ,,Ik wil mijn vrienden niet meer om hulp vragen. Het zijn geen hulpverleners.’’
    Zoetermeer