GOYVAERTS/GMAX Agency
Volledig scherm
© GOYVAERTS/GMAX Agency

Vanhaezebrouck: "De kans dat Dendoncker vertrekt is zeer groot"

AnderlechtAnderlecht gaat de laatste rechte lijn in richting de competitiestart. De oefenwedstrijden verliepen zoals gepland en trainer Hein Vanhaezebrouck zag zijn ploeg versterkt worden met onder meer Zakaria Bakkali en Ivan Santini die samen voor 3,5 miljoen euro weggeplukt werden bij Valencia en Caen. In Sportweekend blikte Vanhaezebrouck kort vooruit op het nieuwe seizoen.

13 reacties

  • Erwin Lauwens

    6 jaar geleden
    Wie gaat geld geven voor deze zelfverklaarde topspeler? Ze zullen er vanaf geraken in de solden: 1 kopen en Dendoncker er gratis bij, samen met zijn grillen en dikke nek. Verder de helft van Heintje zijn 'succesploeg' van Gent binnengehaald en verder een vliegtuiglading onbekende en waarschijnlijk ook twijfelachtige buitenlanders. Kampioen worden en meespelen op 3 fronten zou wel eens kunnen leiden tot 3 affronten.
  • marc ledure

    6 jaar geleden
    Als er èèn gaat vertrekken bent u het Heintje !! 2 maal mislopen en ge mag opstappen van Marcske.
  • andre govaert

    6 jaar geleden
    Man, man, man, dat lees ik nu al jaren dat Dendoncker gaat vertrekken. Geen woorden maar daden. Trouwens HVH moet dat niet zijn : wij waren de grootste club van het land ?
  • Allard Emile

    6 jaar geleden
    Frederik Naert, Klassespelers zijn er niet in Belgie, dus niet klagen. Dendoncker mag voor mij vertrekken want zijn manier van lopen trekt gewoon op niks voor een topspeler (veel te lomp). Heb gisteren de supercup bekeken en bij die 22 spelers was er ook geen enkele bij voor wie ik mijn spaarpotje zou open breken. Dus…...
  • Peter Debrouwer

    6 jaar geleden
    Dat zeggen ze al drie jaar ! Misschien is KV Oostende wel een optie voor hem !