Landgoed De Wielewaal.
Volledig scherm
Landgoed De Wielewaal. © Fotopersburo van de Meulenhof BV

'Bruce Springsteen en Bill Gates geïnteresseerd in Brabants landgoed'

Rocklegende Bruce Springsteen en Microsoft oprichter Bill Gates hebben interesse in landgoed De Wielewaal in Eindhoven. Dat zegt Quote 500-lid Marc Brouwers in Quote althans. Hij zette twee jaar geleden zijn landgoed van 142 hectare 'voor meer dan 30 miljoen euro' te koop.

  1. Doodnormale autogarage is middelpunt van grote plofkraakbende: 16 verdachten voor de rechter
    PREMIUM
    reconstructie

    Doodnorma­le autogarage is middelpunt van grote plofkraak­ben­de: 16 verdachten voor de rechter

    Maar liefst tachtig zittingsdagen in de rechtbank: het grootste strafproces ooit rond plofkraken begint donderdag. Zestien verdachten uit Utrecht en omgeving staan in Duitsland terecht voor het veroorzaken van zo’n negentig explosies bij pinautomaten. Buit? Miljoenen euro’s in totaal. Hoe twee alerte politieagenten deze zaak aan het rollen brachten.
    Utrecht, Amersfoort, Soesterberg
  2. AI-app Udio verwijdert aantal liedjes: Nederlandse artiesten krijgen aanbod voor samenwerking
    artiesten bezorgd

    AI-app Udio verwijdert aantal liedjes: Nederland­se artiesten krijgen aanbod voor samenwer­king

    Lucratieve contracten lonken voor Nederlandse artiesten die zien dat hun stem en artistieke werk zonder toestemming wordt overgenomen door Udio. Het bedrijf achter de nieuwe spraakmakende AI-app biedt hen een ‘commerciële samenwerking’ aan als zij bereid zijn hun beschermde werk over te dragen aan de grillen van kunstmatige intelligentie (AI). In de tussentijd gaat Udio onrechtmatige liedjes van het platform halen, laat een woordvoerder aan deze site weten.