RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Zaad bij het woord voegen

Drie beroemdheden verbeteren zaadkwaliteit in nieuwe Videoland-docu

Celebrity Save Our Sperm Beeld © Channel 4 / Videoland

Videoland heeft weer een opmerkelijke documentaire aangekocht waarin het mannelijk geslachtsdeel centraal staat en die is binnenkort te zien bij de streaminggigant. Het gaat om 'Celebrity Save Our Sperm'. Drie beroemdheden onderzoeken daarin of ze de kwaliteit van hun zaad kunnen verbeteren.

"We lachen er wel om"

Hoewel zo'n documentaire natuurlijk geinig klinkt, zit er een serieus verhaal achter. Eén op de zes paren wereldwijd heeft problemen met zwanger worden. De mannelijke vruchtbaarheidscijfers laten een dalende lijn zien. Dat zijn dus keiharde cijfers.

Videoland
Lees ook:
Videoland trakteert kijkers op docu over grote piemels

Is het mogelijk om je zaadkwaliteit te verbeteren in tien weken? Dat gaan drie Britse beroemdheden - komiek Russell Kane, presentator Melvin Odoom en realityster Ollie Locke - onderzoeken. De vraag is of het zaad na de challenge voor een hoogtepunt in hun vruchtbaarheid zorgt. 

Na
Lees ook:
Na penisdocu's komt Videoland wéér met opmerkelijke documentaire

In de docu leren de heren om hun ballen meer te omarmen met speciale massagetechnieken. De mannen zijn flabbergasted na afloop van die cursus. "We lachen er wel om, maar belangrijk is dat er misschien mannen zijn die hier iets van opsteken en een betere relatie krijgen met dat gedeelte van hun lichaam", zegt Russell.

Je ziet Celebrity Save Our Sperm vanaf 17 mei bij Videoland. 

Bron: RTL Boulevard