RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Buitenechtelijke relatie

Heeft prins William een affaire met huisvriendin en buurvrouw Rose Hanbury?

Prins William en Rose Hanbury Beeld © Getty Images

Entertainmentdeskundigen Rob Goossens (33) en Eric de Munck (41) en royaltyverslaggever Annemarie de Kunder (33) laten in de 68e aflevering van 'De BLVD Podcast' geen roddel onbesproken. Zo zou prins William (41) een affaire hebben gehad met Rose Hanbury (40), maar wat is daar nou van waar?

"Zit er niet een kern van waarheid in?"

Er wordt al jaren gesproken over een affaire die prins William zou hebben gehad met huisvriendin Rose Hanbury. Het gerucht werd weer opgerakeld toen Kate onlangs lange tijd van de radar verdween. Rose Hanbury is een goede vriendin van William en Kate en kwam regelmatig bij hen over de vloer. "Ze woonden ook naast elkaar", vertelt Annemarie. "Het gekke is dat er best wel goede bronnen zijn", legt ze uit.

Welke
Lees ook:
Welke BN’ers kunnen een eigen realityserie verwachten?

Volgens Annemarie is het opvallend dat de Britse pers zich niet over deze roddel heeft uitgesproken. "Bij Harry zouden ze dat al lang en breed hebben gedaan." Hierdoor krijgt Annemarie nog meer argwaan over het hele gebeuren. "Ze hebben het wel een beetje onder de pet gehouden, waardoor ik ga denken: zit er niet een kern van waarheid in?"

Het kan volgens Annemarie ook zijn dat William en Kate een deal met de pers hebben gesloten. Mocht het wel waar blijken te zijn, dan schat Rob in dat het imago van William niet heel veel schade op zal lopen. "De meeste mensen zouden hem toch een beetje seksloos vinden." Overigens is er volgens William niks waar van de roddel.

Waarom
Lees ook:
Waarom De Bauers een ander programma is dan twintig jaar geleden

Kate en William zullen zich momenteel druk maken over ernstigere zaken die in hun leven spelen. Zo zijn koning Charles en Kate allebei recentelijk gediagnostiseerd met kanker.

Beluister De BLVD Podcast hieronder.