Gewonde door ongeluk op A59, weg dicht bij Waalwijk

Nieuws
anp
zaterdag 20 april 2024 om 10:16
Afbeelding
beeld anp

Door een ongeluk op de A59 ter hoogte van Waalwijk is zaterdagochtend iemand gewond geraakt. Het gaat om de bestuurder van een van de twee betrokken auto’s, laat een woordvoerder van de politie weten. Door het ongeval is de snelweg richting Den Bosch dicht tussen Waalwijk en Waalwijk-Centrum. Rijkswaterstaat verwacht de weg rond 13.00 uur weer te kunnen vrijgeven.

Het ongeluk gebeurde rond 06.30 uur. De politie onderzoekt wat er precies is gebeurd. Over de aard van de verwondingen van de bestuurder kon de woordvoerder niets zeggen. Ook is onduidelijk hoe de andere betrokkenen eraan toe zijn.

Mail de redactie
Mail de redactie
Heeft u een tip over dit onderwerp, ziet u een spelfout of feitelijke onjuistheid? We stellen het zeer op prijs als u ons daarover een bericht stuurt.
Afbeelding

Celstraf voor kapitein na dodelijke brand op schip in Californië

De kapitein van een Californisch schip dat in 2019 in brand vloog, waardoor 34 mensen omkwamen, moet vier jaar de cel in. De inmiddels 70-jarige Jerry Boylan krijgt de celstraf voor 'grove nalatigheid, onoplettendheid bij het nakomen van zijn plichten, en roekeloze minachting v..

Afbeelding

ING verder omhoog in positieve AEX, Aperam zakt na cijfers

ING behoorde vrijdag opnieuw tot de sterkste stijgers in de AEX-index op het Damrak. De bank won een dag eerder al ruim 6 procent na een goed ontvangen kwartaalbericht en werd nu 1,4 procent hoger gezet.

Afbeelding

Kans op regen tijdens dodenherdenking en Bevrijdingsdag

Het wordt komend weekend licht wisselvallig weer. Volgens Weeronline is er op beide dagen kans op buien bij temperaturen van 15 tot 18 graden.

Afbeelding

Advocaten in VS: Chinese TikTok beschermt beter tegen verslaving

Videoplatform TikTok doet in thuisland China veel meer om verslaving onder kinderen tegen te gaan. Dat zeggen Amerikaanse advocaten die honderden rechtszaken tegen moederbedrijf ByteDance voorbereiden.

Afbeelding

Bemanning van door Iran gekaapt schip vrijgelaten

Iran heeft de bemanning vrijgelaten van een containerschip dat vorige maand in beslag werd genomen. Het vaartuig met Israëlische banden blijft wel onder Iraanse controle. Dat heeft de Iraanse minister van Buitenlandse Zaken, Hossein Amirabdollahian, bekendgemaakt.

Afbeelding

Ontslag dreigt voor 4 politiemensen Amsterdam om WhatsAppgroep

De politie Amsterdam heeft vier medewerkers strafontslag aangezegd omdat ze hebben deelgenomen aan een WhatsAppgroep waar grensoverschrijdende en discriminerende teksten werden gedeeld.