De vele gedaantes van José Mourinho.
Volledig scherm
PREMIUM
De vele gedaantes van José Mourinho. © REUTERS, EPA, AP, AFP

De val van Mourinho: hij wandelt van conflict naar conflict richting de volgende afkoopsom

AchtergrondHij perst en zuigt de energie eruit. Leven en werken met José Mourinho (58) doet een club doorgaans op de zanglijnen van een hit van Muse: ‘Our time is running out.’ Ook bij Tottenham Hotspur orkestreerde één van de meest succesvolle trainers ooit zijn ondergang. Een verhaal over een gewaarschuwd man en een die niet lijkt te leren. Een cultivator van conflicten.  

  1. Gebruikers van Marktplaats maken zich zorgen: kijkt de Belastingdienst nou wel of niet mee?
    PREMIUM
    8 vragen
    17

    Gebruikers van Markt­plaats maken zich zorgen: kijkt de Belasting­dienst nou wel of niet mee?

    Platformen als Vinted, Marktplaats en AirBnB zijn door Europese regelgeving verplicht om jouw verkoopgegevens over 2023 door te geven aan de Belastingdienst. Dat heeft veel vragen opgeroepen bij onder meer Marktplaats-gebruikers. Ook kwam staatssecretaris Van Rij met een Kamerbrief. Want: om welke gegevens gaat het nou precies, wat betekent dat voor je belastingaangifte en moet je nu belasting betalen als je overbodige spulletjes op de site doorverkoopt?
  2. Atalanta niet meer in de problemen tegen Liverpool, Frimpong houdt ongeslagen status Leverkusen in stand

    Atalanta niet meer in de problemen tegen Liverpool, Frimpong houdt ongeslagen status Leverkusen in stand

    Liverpool is door het Nederlands getinte Atalanta uitgeschakeld in de Europa League. De ploeg van Jürgen Klopp kwam al in de zevende minuut op voorsprong door een rake strafschop van Mohamed Salah, maar daar bleef het bij in Bergamo. Atalanta kwam dus nauwelijks in de problemen na de fraaie 0-3 overwinning van vorige week op Anfield. Jeremie Frimpong zorgde er met een late gelijkmaker tegen West Ham United (1-1) voor dat Bayer Leverkusen na 44 duels dit seizoen nog altijd ongeslagen is.