donderdag, 19 oktober 2017   

Pagina per krant
Zoek abonnement
Zoek op prijs
en/of op krant 

Warning: fopen(http://www.kranten.nl/link/1.html): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/kranten/html/include/layout/kop_krant.php on line 426 Warning: fread() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/kranten/html/include/layout/kop_krant.php on line 427 Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/kranten/html/include/layout/kop_krant.php on line 428
Grote tekst Normale tekstgrootte Kleine tekst
 

De Tijd

Aanbiedingen

 


Vertel een vriend Kranten.com

Laatste nieuws
Introductie over De Tijd
De Tijd is een Vlaams dagblad, dat sinds 2004 de opvolger is van De Financieel-Economische Tijd. Het dagblad presenteert zichzelf met de slogan "De Tijd. Voorkennis van zaken". De Tijd is een Vlaams dagblad, dat sinds 2004 de opvolger is van De Financieel-Economische Tijd. Het dagblad presenteert zichzelf met de slogan "De Tijd. Voorkennis van zaken". Naar aanleiding van de derde verjaardag van de uitgeverij van de krantentitel, Mediafin, en om de krantentitels beter te profileren als zakelijke, financiŽle en beurskranten zullen zowel L'Echo als De Tijd vanaf mei 2009 op zalmkleurig papier gedrukt worden.[1]. Met die keuze vervoegen ze niet enkel de Financial Times maar ook het Financieele Dagblad.
Details
Type Landelijk dagblad
Eerste editie onbekend
Eigenaar(s) De Persgroep
Oplage 704.000 (2007)
Land(en) Nederland
Talen Nederlands

Geschiedenis van De Tijd
De Tijd is een Vlaams dagblad, dat sinds 2004 de opvolger is van De Financieel-Economische Tijd. Het dagblad presenteert zichzelf met de slogan "De Tijd. Voorkennis van zaken". Naar aanleiding van de derde verjaardag van de uitgeverij van de krantentitel, Mediafin, en om de krantentitels beter te profileren als zakelijke, financiŽle en beurskranten zullen zowel L'Echo als De Tijd vanaf mei 2009 op zalmkleurig papier gedrukt worden.[1]. Met die keuze vervoegen ze niet enkel de Financial Times maar ook het Financieele Dagblad.