woensdag, 26 januari 2022   

Pagina per krant

Proefabonnementen
Partners
 

Dit zijn de leukste zomerbanen

Dit zijn de leukste zomerbanen

De leukste banen voor in de zomer

Ben je op zoek naar een vacature in Den Haag voor de zomer? In de zomer kun je op diverse leuke plekken werken. Wat dacht je bijvoorbeeld van werken in de horeca? Wij zochten uit wat de leukste zomerbanen zijn en hebben ze voor je op een rijtje gezet. Lees snel verder, ontdek welke zomerbanen er zoal zijn en kies meteen jouw favoriete zomerbaan uit.

Werken in de horeca

Bezoek je graag de horeca? Er is niets leukers dan ook eens achter de bar te staan. Zeker als je graag contact hebt met verschillende soorten mensen. In de horeca serveer je eten en drinken, maak je her en der een praatje en ben je ook bezig met opruimwerkzaamheden. Na sluitingstijd doe je vaak nog een drankje met collega’s. Werk je in de horeca, dan krijg je ook nog eens fooi bovenop je uurloon. Bekijk eens vacatures op werkzoeken.nl om jouw ideale horecabaan voor de zomer te vinden.

Promotiewerk

Ben je goed met mensen en durf je op anderen af te stappen, dan is promotiewerk zeer geschikt voor jou. Doe je promotiewerk, dan heb je flexibele werktijden. Zo kun je deze baan ook eenvoudig met andere dingen combineren. Je werkt namelijk wanneer dit jou het beste uitkomt. De werkzaamheden verricht je vaak in een team. Deze teams zijn vaak verschillend, waarbij je ook op diverse plekken komt om allerlei producten te promoten. Dit maakt geen enkele dag hetzelfde.

Logistiek medewerker

Ook als logistiek medewerker kom je veel in contact met andere mensen. Hierbij is het belangrijk om zowel sociaal als snel te zijn. Als logistiek medewerker zal je diverse organiserende en uitvoerende functies hebben in een magazijn of distributiecentrum. Je bent hierbij verantwoordelijk voor het gehele proces van de levering, opslag en verzending van producten. Dit is dan ook een mooie baan voor de zomer met veel verantwoordelijkheid.

Werken in de zorg

Wat ook erg leuk is, is om in de zomermaanden in de zorg te werken. Hierbij kun je bijvoorbeeld ervoor kiezen om met ouderen in een verzorgingshuis te werken. Je kunt hierbij een ondersteunende rol beoefenen of helpen in de huishouding. Veel ouderen zullen blij zijn met jouw gezelschap. Niet alleen doe je met werken in de zorg iets goeds voor een ander. Je zal er zelf ook een hoop van leren.

Weet jij al welke baan voor de zomer je het meest aanspreekt?

 Gratis nieuwsbrief!

*  Headlines via de mail
*  Om 8.00u of 17.00u
*  Zowel voor NL als BE
*  Kans op prijzen

Nederland BelgiŽ Rest van de wereld