Presentator Beau van Erven Dorens (52) is getrouwd met Selly (51). Ze hebben vier zoons: Bram (21), Tijn (21), Bobbie (19) en Jan (17).
Volledig scherm
PREMIUM
Presentator Beau van Erven Dorens (52) is getrouwd met Selly (51). Ze hebben vier zoons: Bram (21), Tijn (21), Bobbie (19) en Jan (17). © Jeanette Huisman

Alles om maar te ontkennen dat het langzaam bergafwaarts gaat met mij

ColumnBeau van Erven Dorens schrijft in weekendmagazine Mezza wekelijks over zijn persoonlijk leven. Deze week komt hij erachter dat hij een ‘verkorte eerste straal’ heeft.

33 reacties

  • H.J.S Siglé

    1 jaar geleden
    Ik vind het vreselijk het ouder worden, ik zeg vaak waarom heeft niemand mij ooit verteld dat ouder worden zo verschrikkelijk en pijnlijk is, zo rond mijn 70ste begon de ellende, artrose in beide knieën terwijl ik altijd gedanst heb vanaf mijn 15e, en dan nu pijn bij elke stap die ik doe. Pillen tegen hoge bloeddruk, en de suiker, alles is onder controle. Hoge oogdruk (erfelijkheid kwestie) en deze dingen vind ik niet zo erg maar die verdomde artrose, wandelen, dansen alles gaat moeilijk.
  • CH Haagen

    1 jaar geleden
    Weet je wat prettig is aan ouder worden? Je hoeft jezelf niet meer te bewijzen. De kinderen gaan hun eigen weg. Dus minder zorgen. En als je pensioen krijgt, hoef je ook niet meer te stressen over je baan. Mooi toch? Ik ben 80 j, nog redelijk vitaal en dat maakt mij tot een blij mens.
  • J. Roeland

    1 jaar geleden
    ik ben 89 en ben iedere ochtend blij als ik weer op de rand van mijn bed zit, Dat geeft pas een heerlijk gevoel. Dan denk ik Hee ik ben er nog!!!!!! ouwe tante.
  • glj antonissen

    1 jaar geleden
    och ja ouder worden brengt van alles aan , niet treuren het overkomt iedereen !
  • Ria pors /molenaar

    1 jaar geleden
    Acb Beau... Ouderdom komt met gebreken, maar wees blij dàt jeouder mag worden met gebreken. Trouwens, 1970 is een prima jaar
  1. Na de opnames sloeg vonk echt over tussen Martijn en Delfina: ‘Dezelfde reis als Máxima beleefd’
    PREMIUM
    Máxima-serie

    Na de opnames sloeg vonk echt over tussen Martijn en Delfina: ‘Dezelfde reis als Máxima beleefd’

    Voor de nieuwe Videoland-serie Máxima wilden acteurs Martijn Lakemeier en Delfina Chaves Willem-Alexander en Máxima zo geloofwaardig mogelijk spelen. En toen werden ze zelf ook verliefd… op elkaar. In dit interview met ons magazine Mezza vertellen ze alles over de opnames en geven ze een klein kijkje in hun eigen liefdesverhaal. ,,Het sprong er voor mij uit hoe hard Willem-Alexander zijn best deed om te zorgen dat het werkte tussen hem en Máxima.”