Op Bonaire hoort Amalia overal haar eigen naam

Met videoDe introductiereis van prinses Amalia met haar ouders op de Antillen begon zaterdag echt op Bonaire. Conclusies na een dag in het spoor van de bedreigde prinses op het eiland: de beveiliging is zichtbaar groot, overal waar Amalia komt klinkt haar naam en ze deinst, net als haar ouders, niet terug voor een dansje.

  1. Tino Martin over samenwerking met Anouk: ‘Dit zal vriend en vijand verbazen’
    PREMIUM
    Interview

    Tino Martin over samenwer­king met Anouk: ‘Dit zal vriend en vijand verbazen’

    Het is een duo dat je niet snel bij elkaar verwacht: Tino Martin en Anouk. Toch zijn de twee totaal verschillende artiesten samen de studio ingedoken voor het nummer Voor je ‘t weet, dat vrijdag uitkomt. In gesprek met Tino Martin (40) over zelfspot, de stoute schoenen aantrekken en natuurlijk de samenwerking met Anouk. ,,,Ik vind haar altijd een beetje de Robbie Williams van Nederland. Ze is zo cool.”
  2. Augurkenkoning Oos Kesbeke: ‘Wat ik prachtig zou vinden: dat ze de Televizier Ring aan ons uitreiken’
    PREMIUM
    Interview

    Augurkenko­ning Oos Kesbeke: ‘Wat ik prachtig zou vinden: dat ze de Televizier Ring aan ons uitreiken’

    Komende week begint de tweede reeks van de populaire realityserie De Augurkenkoning, met in de hoofdrol Oos Kesbeke, zijn zoons Camiel en Silvian en het personeel van het Amsterdamse familiebedrijf. ‘Ik een BN’er? Nu zijn we eventjes populair, maar als we niet meer op de buis zijn, zijn ze je zo weer vergeten’, zegt hij in AD-weekendmagazine Mezza.
    Zwolle, Amsterdam