Ajax-iconen schrikken van de club: ‘Het is waardeloos wat ik de laatste tijd heb gezien’

Met het ontslag van trainer Alfred Schreuder is het eens te meer duidelijk dat het crisis is bij landskampioen Ajax. AD Sportwereld vroeg drie echte Ajacieden naar hun mening.

35 reacties

  • Peter Serný

    1 jaar geleden
    Was inderdaad wederom om te janken
  • Marc Maas

    1 jaar geleden
    Heitinga zie ik (nog) niet zitten als hoofdcoach. Assistent bij het 1e onder Arne Slot of Peter Bosz ok. En dan snel een opvolger voor Mar O. Of hem gewoon terughalen.
  • Marga Ruiter

    1 jaar geleden
    Er zijn nog 16 wedstrijden te gaan……..
  • Ronald van den Bosch

    1 jaar geleden
    @ Van Rossem, Feyenoord heeft meer dan genoeg in de pap te brokkelen op dat gebied. Ga een keer naar de Kuip, breng een bezoekje aan het Maasgebouw en ziet wat daar allemaal staat aan gewonnen prijzen.
  • W Jager

    1 jaar geleden
    Nu Van der Sar nog maak van Gaal technisch directeur voeg Sjaak Swart toe aan de raad van commissarissen er moeten mensen komen die het spel van Ajax kennen en Bogarde moet er ook weer bijkomen
  1. Dirk Kuyt deelt sneer uit: ‘Er zijn nu niet veel dingen de moeite waard om terug te keren naar Nederland’
    met video

    Dirk Kuyt deelt sneer uit: ‘Er zijn nu niet veel dingen de moeite waard om terug te keren naar Nederland’

    Na zijn mislukte avontuur bij ADO Den Haag maakt Dirk Kuyt in België wel naam als trainer. De oud-international stelde begin deze maand al promotie veilig met zijn Antwerpse club Beerschot en afgelopen weekend mocht hij daar de titel in de Challenger Pro League – het tweede niveau in België – aan toevoegen. Als het aan Kuyt ligt is er geen enkele reden om op korte termijn naar Nederland terug te keren.