Domino's komt met hit tijdens carnaval - de Frietzza

Domino's komt met hit tijdens carnaval - de Frietzza
  • Food-en-retail
  • 27 jan 2023 @ 15:30
  • Link
  • Peter van Woensel Kooy
    Peter van Woensel Kooy

    senior redacteur, merk-expert
    MarketingTribune
  • MuziekFood

Met de introductie van de Frietzza hoef je niet meer te kiezen tussen pizza of frites, bijvoorbeeld tijdens carnaval. Feestact Gebroeders Rossig schreef samen met creatief bureau Wars het bijbehorende nummer ‘Ik wil met jou puntje puntje’.

Manon Stoutjesdijk, woordvoerder van Domino’s legt uit: 'Vanaf maandag 30 januari 2023 kun je bij Domino’s ook friet bestellen. Dus nog meer variatie op ons menu.  Maar voor wie écht niet kan kiezen, is er ook de Frietzza: een pizza met friet er bovenop. Friet en pizza zijn bij uitstek populaire gerechten met carnaval. En samen genieten van een puntje pizza verbindt: net als carnaval. Het was daarom een logische stap om hierop in te haken.'

Ik wil met jou puntje puntje
'Ik wil met jou puntje puntje is een campagne waar je niet alleen honger van krijgt, maar ook een beetje dorst', aldus Hans van Mook (van Wars). 'Toen Domino’s ons vroeg een concept voor de introductie van de Frietzza tijdens carnaval te bedenken, wilden we vooral laten zien dat Domino’s een fun merk is dat ook het randje durft op te zoeken op een leuke manier. Echt carnaval dus. De Gebroeders Rossig zijn daar in onze ogen de perfecte partner voor, bekend van de hits Hallo Allemaal, De PikNikman en Alie Exprezz. "Ik wil met jou puntje puntje" gaat uiteraard hun volgende knaller worden.'

Voor iedereen een feestje
De Frietzza is in heel Nederland te bestellen, het feestnummer is onderdeel van de bredere Domino’s campagne ter introductie van friet op het menu. De komende weken wordt de samenwerking met Gebroeders Rossig onder de aandacht gebracht op alle social mediakanalen van Domino’s, met focus op de regio’s waar carnaval gevierd wordt. Ook hebben Domino’s en de Gebroeders Rossig nog een aantal mooie verrassingen in petto tijdens carnaval, meldt Domino's. Beluister de hit in het venster hieronder.
(PvWK)

Credits
Opdrachtgever: Domino’s Nederland - Manon Stoutjesdijk, Marianne Kemps, Laura Ritmeester en Tessa  van Heijningen.
Creatie: Hans van Mook, Reijer van Kasteren (Wars)
Tekst: Wars, Gebroeders Rossig, Randy Watzeels
Muziek: Gebroeders Rossig, Randy Watzeels
Videoclip en promotie: Confuze Studio, Berk Music Productions



Peter van Woensel Kooy

Laatste reacties

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

Partners:

Brand Builders
ChannelUp
Young Perfect

  • MarketingTribune.nl/food-en-retail is het toonaangevende informatieplatform voor en over retail in Nederland. Nieuws, meningen, achtergronden, trends op het gebied van detailhandel en e-commerce? Geen professional in retail kan zonder.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken