150 klimaatdemonstranten aangehouden na snelwegblokkade op A12 bij Den Haag

met videoActievoerders van Extinction Rebellion hebben zaterdagmiddag opnieuw de Utrechtsebaan (A12) in Den Haag geblokkeerd. Een groep van 250 demonstranten verzamelde zich in beide richtingen op de snelweg. De politie heeft de actievoerders van de weg verwijderd. Er zijn ongeveer 150 personen aangehouden, meldt een woordvoerder.

62 reacties

  • MM Hofman

    1 jaar geleden
    Direct met een spuitbus op een net opgeknapte muur kalken. Beste demonstranten: Was deze spuitbus milieuvriendelijk? Gaat het er af halen van de teksten fossiel vrij gebeuren? Dragen jullie bij in de kosten?
  • J.C. Kattestaart

    1 jaar geleden
    ER leden registeren beslag leggen op uitkering of loon ivm schade aan straat meubilair en uitrukken OV eenheid.Het zijn geitenwollen sokken figuren die alleen maar een op roep doen naar totale anergie.
  • Willem Robijn

    1 jaar geleden
    Kunnen ze die gasten niet een weekje laten vastzitten op het asfalt ??
  • Barry Schouten

    1 jaar geleden
    Wel opvallend dat de ME geen demonstranten neer heeft lopen knuppelen nu Grapperhaus geen minister van Justitie meer is.....Dat bewijst genoeg.
  • EA Koster

    1 jaar geleden
    Wat een domme actie, veel overlast en dit leidt nergens toe. Stem op de politieke partij van je voorkeur en laat de politiek ook regeren, als je het met het beleid niet eens bent, dan is de meerderheid van Nederland het blijkbaar niet met je eens. Jammer maar zo werkt een democratie.