Buitenlandse Zaken: geen incidenten bij wedstrijd tegen Ecuador

Nieuws
De tweede wedstrijd van Oranje op het WK tegen Ecuador is voor de Nederlandse supporters in Qatar zonder incidenten verlopen. ‘Het vervoer en de toegang tot het stadion ging weer soepel’, zegt een woordvoerder van het ministerie van Buitenlandse Zaken over de wedstrijd van vrijdag, die in een gelijkspel (1-1) eindigde.
anp
zaterdag 26 november 2022 om 09:58
Afbeelding
beeld anp

De fanwalk naar het stadion verliep goed en tijdens de wedstrijd was de sfeer in het stadion gemoedelijk, aldus de woordvoerder. Ook tijdens de eerste wedstrijd van Oranje maandag tegen Senegal (2-0) waren er geen problemen.

Dinsdag is de laatste groepswedstrijd, tegen gastland Qatar. Als Oranje zich plaatst, is de achtste finale op 3 of 4 december.

Mail de redactie
Mail de redactie
Heeft u een tip over dit onderwerp, ziet u een spelfout of feitelijke onjuistheid? We stellen het zeer op prijs als u ons daarover een bericht stuurt.
Afbeelding

Mijnbouwer BHP wil concurrent Anglo American overnemen

Het grootste mijnbouwbedrijf ter wereld BHP heeft een overnamevoorstel gedaan aan zijn rivaal Anglo American. Het bod waardeert Anglo American op 31,1 miljard pond (ruim 36 miljard euro).

Afbeelding

HelloFresh groeit met bezorging kant- en klaarmaaltijden

HelloFresh heeft in het afgelopen kwartaal flinke groei behaald met de bezorging van kant- en klaarmaaltijden. Daarmee ving het Duitse bedrijf krimp bij de leveringen van boxen met ingrediënten om maaltijden zelf te maken op.

Afbeelding

Wieken van Parijse theater Moulin Rouge afgevallen

De wieken van de molen op het beroemde cabarettheater Moulin Rouge in Parijs zijn er in de nacht van woensdag op donderdag afgevallen. De wieken kwamen op de Boulevard de Clichy terecht en er is lichte schade aan de gevel veroorzaakt. Niemand raakte gewond.

Afbeelding

Circa 160 grienden gestrand op kust westen Australië

In het westen van Australië zijn naar schatting 160 grienden gestrand. Er is een operatie op touw gezet om de dieren te redden. De grienden zijn op of vlak voor een strand beland bij Marybrook, circa 180 kilometer ten zuiden van Perth.

Afbeelding

Aandacht voor cijfers Unilever, Besi en Adyen op Damrak

Op de Amsterdamse beurs gaat de aandacht donderdag uit naar de resultaten van levensmiddelenconcern Unilever, chiptoeleverancier Besi en betaalbedrijf Adyen.

Afbeelding

Unilever voert verkoop Dove-shampoo en Knorr-blokjes op

Unilever weet weer meer voedingsmiddelen en verzorgingsproducten te verkopen. Na een periode waarin het bedrijf achter merken als Knorr, Dove en Calvé de omzet vooral dankzij duurdere producten zag stijgen, neemt nu het volume voor het tweede kwartaal op rij toe.