Hollandse Hoogte /  ANP
Volledig scherm
© Hollandse Hoogte / ANP

Docent of verwarming? Deze keuze kan écht niet

OpinieSommige scholen kunnen nog voor de winter begonnen is, de hoge energierekening al niet betalen. Leerlingen mogen niet in de kou zitten, stelt Habtamu de Hoop. Minister Wiersma moet met een plan komen.

  1. Reacties op Middel X: ‘Aan het recht op zelfbeschikking zit risico, maar laten we in overleg gaan’
    13

    Reacties op Middel X: ‘Aan het recht op zelfbe­schik­king zit risico, maar laten we in overleg gaan’

    ‘Door euthanasie jarenlang als misdrijf te beschouwen, door het afschaffen van bejaardenhuizen, bezuiniging op verpleegzorg, thuiszorg, psychische hulp enzovoort’ en ‘Als bonus mag Steven Bergwijn eind mei twee play-off wedstrijden spelen. Op De Toekomst welteverstaan, want in de Johan Cruijff Arena spelen dan echte Toppers’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.
  2. Reacties op bezuinigingen publieke omroep: ‘Wees trots op kwalitatieve programma’s die jullie maken’
    51

    Reacties op bezuinigin­gen publieke omroep: ‘Wees trots op kwalitatie­ve programma’s die jullie maken’

    ‘Advies aan de NPO: heb lak aan de kijkcijfers. Voor de commerciële omroepen zijn ze essentieel, voor de publieksomroepen zouden ze geen rol moeten spelen’ en ‘Ik zou de partijen willen verzoeken te stoppen met deze schijnvertoning en zich in te zetten voor nieuwe verkiezingen’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.