Georges-Louis Bochez, partijvoorzitter MR.
Volledig scherm
PREMIUM
Georges-Louis Bochez, partijvoorzitter MR. © Johan Martens;

Carl Devos. Dit is de herfst van de laatste kans

Professor politicologie aan de UGent Carl Devos analyseert elke week voor HLN de stand van zaken in de Wetstraat. Je kan hem ook volgen op Twitter via @devoscarl.

26 reacties

  • Pierre Vaneylen

    2 jaar geleden
    @guido Bervoets. Uwe kop in de grond steken lost ook niet op. Zie wat voor 'n kleuterpartijtje groen was en wat voor macht ze nu hebben en welke schade ze hebben aangericht. Geef het VB het voordeel van de twijfel. Ze zijn alleszins tegen de verdere machtuitbreiding van de EU en juist bij EU zit het grootste probleem. Niet verkozenen , oud uitgerangeerde politici importeren massaal armoede en maken onszelf ook arm.
  • dirk derycke

    2 jaar geleden
    De bevolking wil een overheid die hen helpt en niet in de armoede duwt ! De stemmen voor extremen zijn veelal proteststemmen omdat de mensen de huidige politiek beu zijn !
  • Rony scheerlinckx

    2 jaar geleden
    De NVA is een ramp voor de mensen waar halen ze het recht vandaan om zich te bemoeien in een andermans huis ,wat ik op tv zag is toch niet meer normaal een die thuis komt u huis waar ge zolang voor gewerkt hebt komt die zeggen wat er moet gebeuren mensen op ouderdom zouden hun laatste beetje spaargeld moeten afgeven mensenlief waar zijn we in godsnaam mee bezig dat houd men toch niet voor mogelijk zoiets
  • Paul Lejeune

    2 jaar geleden
    Als de PS een groot akkoord wil ,dan moet de Vlaming zijn Euro’s gaan tellen . Want als Magnette de passie preekt , dan moet ge zelfs niet meer op uw kippen letten ,dan zijn ze al gepluimd !
  • Emiel Van Roost

    2 jaar geleden
    Deze regering is een wangedrocht en moet zo snel mogelijk begraven worden, heer verlos ons ervan.