S10
Volledig scherm
S10 © ANP

S10 werkt 'al tijdje' aan nieuw album

S10 werkt aan een nieuw album, verklapte de zangeres vandaag bij de talkshow Khalid & Sophie op NPO 1. Daar was ze te gast om terug te blikken op haar deelname aan het Eurovisie Songfestival, dat in de nacht van zaterdag op zondag eindigde.

  1. Johan Derksen blijft gedragscursus weigeren, ondanks eis Talpa: ‘Ik wil niet lastiggevallen worden’

    Johan Derksen blijft gedragscur­sus weigeren, ondanks eis Talpa: ‘Ik wil niet lastigge­val­len worden’

    Johan Derksen moet de verplichte online cursus over respectvol samenwerken gewoon maken. Zijn werkgever Talpa wil als een van de initiatiefnemers dat ‘alle collega’s, ongeacht contractvorm en functie, de e-learning volgen’, laat een woordvoerder weten. De besnorde tv-persoonlijkheid blijft echter weigeren, vertelt hij woensdagavond: ,,Als ik 55 jaar ongeschonden in de mediawereld rondloop, dan hoef ik op mijn 75ste niet meer een examen te doen.”
  2. Voor MeToo veroordeelde Belgische tv-maker verbreekt stilzwijgen: ‘Ik ben fout geweest’

    Voor MeToo veroordeel­de Belgische tv-maker verbreekt stilzwij­gen: ‘Ik ben fout geweest’

    De voor grensoverschrijdend gedrag veroordeelde Belgische tv-maker Bart De Pauw heeft voor het eerst in zeven jaar van zich laten horen. De Pauw verbreekt zijn stilzwijgen nadat eerder deze week ophef ontstond omdat hij de baas van zender VRT had gevraagd dingen uit een documentaire over zijn rechtszaak te halen. ‘Gezien de gebeurtenissen van de afgelopen dagen kan ik niet anders dan ook mijn stem te laten horen. Ik heb zeven jaar lang gezwegen, alle interviews geweigerd, ik heb het proces in de rechtszaal willen voeren en niet in de media’, schrijft De Pauw op Instagram.