Clinic: succesvolle online interne communicatie en communities

Hoe richt je interne communicatie en communities goed in? Leer het tijdens de online clinic op 8 juni!

De behoefte aan nieuwe interne communicatiestructuren is groter dan ooit. Organisaties willen weten hoe ze hun medewerkers kunnen verbinden aan het merk en medewerkers zijn opzoek naar nieuwe verbindingen met collega’s en de organisatie. Hierin kunnen interne digitale platformen een grote rol spelen. Maar hoe richt je die interne communicatie en communties het beste in? Neem deel aan de online clinic van Beeckestijn Business School en leer het!

Datum: 8 juni
Tijd: 14:00 - 15:30
Locatie: live-stream

Dit kun je verwachten

Peter Haan, oprichter en directeur van Evolve, neemt je tijdens de clinic interne communicatie en interne communities in 1,5 uur mee in dit vraagstuk. In deze clinic zoomt hij in op de mogelijkheden die interne digitale media bieden voor interne samenwerking, binden van medewerkers en stroomlijnen van interne communicatie bij het werken in een hybride situatie. Hij geeft aan hoe je kunt bepalen welk digitaal intern communicatiemiddel voor welk doel ingezet kan worden, welke type boodschap het beste via welk kanaal gecommuniceerd kan worden en hoe je interne communities succesvol inzet.

Over de spreker

Peter werkt al meer dan 20 jaar in de wereld van online communicatie. Als directeur van Evolve helpt hij organisaties in het verbinden van medewerkers met elkaar, met het werk en met het merk met behulp van interne digitale media en content. Dat heeft hij de afgelopen jaren bij tientallen organisaties morgen doen zoals KPN, PostNL, Philips, BNNVARA en verschillende Rijksoverheden

Gratis aanmelden

Het is niet meer mogelijk om je aan te melden. Bekijk onze agenda voor meer clinics >>

 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →