Ben jij of ken jij een leuke single, die Astrid (48) uit Oostenrijk zou willen ontmoeten?

gesponsord op 02 april 2022· 2 reacties

null

Het RTL4-televisieprogramma ‘B&B Vol Liefde’ is op zoek naar leuke single mannen welke affiniteit hebben met wintersport en/of Oostenrijk. Wie weet is de leuke B&B-eigenaar Astrid iets voor jou?

Thuis in Oostenrijk

De zelfstandige Astrid voelde zich al van jongs af aan thuis in Oostenrijk. Ze voelde zich er thuis en werd verliefd op de bergen. Vijf jaar geleden is ze verhuisd en heeft ze haar droom nagejaagd: ze is een pension (B&B) begonnen met haar kinderen en toenmalige man.

Zie jij jezelf met Astrid van de piste af skiën?

Astrid is heel handig en heeft geen man nodig voor de klusjes in huis, maar verlangt naar een arm om haar heen. Ze wil graag een man leren kennen die sterk in zijn schoenen staat, haar tegengas kan geven. Zie jij jezelf met Astrid van de piste af skiën? Dan zou je best in haar plaatje kunnen passen!

null

Benieuwd naar Astrid

Ben jij benieuwd naar Astrid? Bekijk hier dan haar video-oproep. Wil je je aanmelden? Ga dan naar:
https://www.bluecirclecasting.nl/programma/b-en-b-singles

Mocht je eerst meer informatie willen of nog vragen hebben? Mail naar: casting@bluecircle.nl of bel naar: +31(0)6-22569555.

Een leuke 1 april grap of wat :-)

Wel een vrij late 1 april grap dan.

Ze is wat oud voor mij, en ik vraag me ook echt af of mijn vriendin het wel zou zien zitten.

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie