Zonder boosterprik hebben Fransen èn toeristen geen toegang meer tot horeca, bioscopen, musea en skipistes.
Volledig scherm
Zonder boosterprik hebben Fransen èn toeristen geen toegang meer tot horeca, bioscopen, musea en skipistes. © AFP

Reacties op 2G-beleid: ‘Frankrijk stapt over, wanneer volgt Nederland?’

‘Het begrip ‘Gooise matras’ bestaat al tientallen jaren, maar heeft nu wel een zeer beladen betekenis’ en ‘Laat de koppeling tussen minimumloon en AOW in stand’: dit zijn enkele reacties op nieuwsonderwerpen die lezers bezighouden. Hieronder de brieven die in de krant van dinsdag 18 januari verschenen.  Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.

48 reacties

  • René Jansen

    2 jaar geleden
    Waarom discussie over wel of niet vaccineren en waarom de demonstraties. Laat je je wel of niet vaccineren, dan respecteren we jou mening maar laat ook de mening van anderen in hun waarde en dring deze niet op. En ja, iedere keuze heeft zijn consequenties, ook dat hoort erbij.
  • JH Sassenburg

    2 jaar geleden
    Ik zou willen weten hoeveel % van de positief getesten wel gevaccineerd is. Inmiddels is gebleken dat gevaccineerden gewoon besmet worden en anderen besmetten. Voordeel van vaccineren is dat men minder ziek wordt. Mijn conclusie: je laten vaccineren doe je om ernstig ziek worden te voorkomen, voor jezelf dus, en niet om anderen te beschermen want dat lukt niet door vaccineren. Geen 2G invoeren dus. Is pure discriminatie. Ik ben wel gevaccineerd, deed dat voor anderen maar alleen afstand houden
  • Ronald Wintjens

    2 jaar geleden
    Ik ben voor 1 G beleid!
  • Rick Kalkman

    2 jaar geleden
    Blijft jammer dat mensen alleen maar EXTEEM blijven reageren (en 100% alleen in eigen straatje denken) op de regels ipv constructief mee te denken naar een oplossing. Luister aub eens naar elkaar (voor- EN tegenstanders van het beleid) ipv alleen maar te denken dat jij het bij het juiste einde hebt. “The greatest obstacle to discovery is not ignorance – it is the illusion of knowledge.”
  • Koker

    2 jaar geleden
    Ik vertrouw ook graag op mijn immuunsysteem maar soms is dat nou eenmaal niet genoeg. Daarom heb ik me laten vaccineren en boosteren want je weet nooit hoe het kwartje valt. Ik ben niet bang voor het vaccin maar eerder voor het Deltavirus en andere eventuele mutaties die misschien komen gaan. Daarbij wil ik mijn dierbaren beschermen met alles wat er in mijn vermogen ligt. Ik word soms moe van de discussies maar ik ben zo blij met de wetenschap. Hopelijk is dit het begin van nog veel meer moois.