Stoffel Vandoorne
Volledig scherm
PREMIUM
Stoffel Vandoorne © Photo News

Stoffel Vandoorne zit op de eerste rij voor dé Formule 1-clash: “Lewis belt me vaker met vragen. Alsof hij extra gemotiveerd is...”

Formule 1Hij combineert zijn seizoen in de elektrische formule E met een rol als invaller in het Formule 1-team van Mercedes. En zit zo op de eerste rij voor de grote ontknoping van komende zondag in Abu Dhabi. Zegt Stoffel Vandoorne: “Als je ziet wat er vorige zondag allemaal gebeurde, dan kan het een bewogen koers worden…”

13 reacties

  • Jo Nijs

    2 jaar geleden
    haha "inhalen, altijd een hele klus in Abu Dhabi". Nu we weten wat er zondag is gebeurd, vat dit perfect samen waarom Stoffel aan de kant staat en Max wereldkampioen is. Die heeft maar 1 ronde nodig om in te halen en doet het nog ook. Bij Mercedes zijn het allemaal watjes. Zij hadden toch ook banden kunnen wisselen? maar neen: antwoord op Hamilton zijn vraag zegt genoeg: "the risk of position loss is too high".
  • Tim Henderickx

    2 jaar geleden
    Peter Berg: Afwisseld zeg ik u, de ene keer staat Nick naast Toto, de andere keer Stoffel! Stoffel nog niet gezien? Dan kijk jij niet goed… Of ga je ook Stoffel tegenspreken?
  • Patrick Brusseel

    2 jaar geleden
    Alain Catry, voor mij en veel anderen heeft Red Bull de beste en snelste wagen dit seizoen maar zit de beste rijder bij Mercedes. Ik denk zelfs dat moest je de piloten omwisselen de wereldkampioen al een maand gekend was.
  • Jeffrey Meykens

    2 jaar geleden
    Stoffel is gewoon te soft om resultaat neer te zetten in de F1.
  • FRANS VAN STEENBERGEN

    2 jaar geleden
    Formule 1 is gewoon marketing. Een Belg brengt niet genoeg achterban mee. Hoe goed Stoffel ook moge wezen. Het met Mercedes kreeg na de eeuwwisseling rake klappen vanwege slechte kwaliteit in vergelijking met vroeger. Ze moesten hun blazoen oppoetsen. De oorlogskas werd aangesproken. Er werd F1 technologie aangekocht en ja, het werkt!